• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryan yerinde ağrı olan varmı

benimde olmuştu canım ama zamanla geçiyo merak etme ama 6 ayın dolunca kontrole gitmende yarar var ben gitmemiştim ama çünkü doktorum istanbulda buradada iyi bi doktor bulamamıştım

bende yok ilk zamanlar vardı ama 1 ay sonra bitti, 2,5 ay oldu ağrı sancı yok ama tabi kendime çok dikkat ediyorum ayaklarımı sürekli sıcak tutuyorum

benim 4.5 ay oldu canım iç dikişlerim acıyor hatta bazen cam kırıklARI batıyo gibi oluyo.normal sanırım ya havaların soğuk olması da etkendir heralde

benimde acım var 2 buçuk ay oldu sezeryan olalı.Genelde soğukta oluyor .Ayakları sıcak tutmak lazımmış.Çok dikkat etmeli.

ben doğum yapalı 2 sene oldu bu ağrılar zamanla geciyor kendimize dikkat edin kaşınır ağrız özellikle yazın çok kaşınır ilk zamanlar orayı his etmessiniz sonraları bu geçiyor dışarıdan bakıldığında dikişleriniz iyi gibi görünsede içinin iyileşmesi zaman alıyor

tabii canım daha yeni dikişlerin.sıkma canını.ayaklarını koruyacaksın.üşütmiceksin.o zaman okadar ağrın olmaz.benim ikiside sezeryanla oldu.kızım 3 e gidiyo.oğlum 4 olmak üzere.hala üşüttüğümde ağrılarım oluyor.sevgilerimle.

Back