• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryan yeri hala kızarık...........

usare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
45
2
36
Sakarya
bi sorum var epidural sezeryan olalı 2 bucuk nerdeyse üç ay olacak ve ameliyat yerim estetik yani yapıştırma olsu.ama hala kızarıklık var ne zman gecer benim gibi olan arkadaşlar varmı mra ettim.cevaplarınızı bekliyorum...

benim 13 ay oldu hala kızarık ve iz yeri belli..sözümona yapıştırma oldu ama... sanırım cilt yapısı ile de alakalı..ikiz hamileliğe rağmen tek çatlağım olmadı diye seviniyordum ama napalım bu da nazar boncuğu olsun.. :9: :nazar: :nazar:

benim 13 ay oldu hala kızarık ve iz yeri belli..sözümona yapıştırma oldu ama... sanırım cilt yapısı ile de alakalı..ikiz hamileliğe rağmen tek çatlağım olmadı diye seviniyordum ama napalım bu da nazar boncuğu olsun.. :9: :nazar: :nazar:

maş hem ikiz bebek ve çatlak yok benim te gebelik ve ilk ama çok fazla çatlağım oldu.haritaya döndü karnım....:1::1::1:

30 mayista dogum yaptim benimde estetik oldu..kizariklik ve sislik mevcut, 1seneye kadar boyle olabilirmis

bende tam bu soruyu sorucaktım sizlere.. Benim 13 ay oldu. Hala kızarık ve sert. hafif şiş. yara izi gb duruyor öyle. Arkadaşımın yeni 40ı çıktı. Bir kurşun kalemle bir çizgi çizilmiş gb, belirsiz sadece bir iz hiç kırmızılık yok. Bende böyle görünce telaşlandım. Doktoru altı ay içinde tamamen geçicek hiç iz kalmıyacak demiş. Benim ki baya yara gb duruyor, endşelendim. Doktorada gitmedim daha..

Ben de epidural sezeryan oldum, 4 ay oldu. Dr'um 15. günden itibaren 6 ay boyunca kullanabileceğim bi ilaç verdi ben çok yararını gördüm hala da kullanıyorum, yara izini gidermeye yardımcı bi ilaç.. adı scarex jel, eczanelerde satılıyor fakat kozmetiğe giren bi ilaçmış büyük eczanelerde bulabilirsiniz o nedenle, fiyatı da 35 tl, bi kutusu 1, 1,5 ay gidiyor..

Ben de epidural sezeryan oldum, 4 ay oldu. Dr'um 15. günden itibaren 6 ay boyunca kullanabileceğim bi ilaç verdi ben çok yararını gördüm hala da kullanıyorum, yara izini gidermeye yardımcı bi ilaç.. adı scarex jel, eczanelerde satılıyor fakat kozmetiğe giren bi ilaçmış büyük eczanelerde bulabilirsiniz o nedenle, fiyatı da 35 tl, bi kutusu 1, 1,5 ay gidiyor..

doktora gitmeden bu ılacı alıp kullansam sorun olur mu

kızlar benim 10 ve 5 yaşında iki çoçuğum var ikinci çoçuğumu 5 sene önce doğurdum çok belli olmasa da halen vardır. acele etmeyin zamanla geçeçektir. ama tamamen yok olmasını beklemeyin sonuçta ameliyat izi

doktora gitmeden bu ılacı alıp kullansam sorun olur mu

Bence bi sakıncası olmaz çünkü bu ilacın kutusunun üzerinde bile yara izlerinin kapanmasına yardımcı yazıyor, sadece açık yaraya kullanılmıyor demişti dr'um..

ben çok yararını gördüm neredeyse yok oldu yara izim..

Back