Seyyar satıcı "benim ölüm sebebim zabıtalar" notu bırakıp intihar etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Seyyar satıcı, "Benim ölüm sebebim zabıtalar. Bir cinayet işlendiği zaman bir ekip almaya gelir, bir tablayı almaya on ekip gelir, bu mu adalet" yazılı bir not bırakıp intihar etti.
Sitene Ekle

Olay, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kestane ve Antep fıstığı satarak geçimini sağlayan 61 yaşındaki Cemil Bozkuş, zabıtalar sıkı denetim yaptığı için işe çıkamaz oldu. Bu nedenle mali sıkıntıya giren Bozkuş, sattığı ürünleri borçla aldığı için ödeyemedi. 20 bin lira borcu olan Bozkuş ne zaman tablayı alıp kestane satmaya çıksa zabıtalar tarafından yakalanarak, tablasına ve malzemelerine el kondu. Bu nedenle psikolojisi bozulan Bozkuş, dün gece eve gelip akşam yatak odasına geçti. Eşi Şaziye Bozkuş ise salonda uyudu. Şaziye Bozkuş, Sabah kalkıp yatak odasına girdiğinde eşini tavandaki demire asılı halde görünce bağırdı. Bunun üzerine çocukları odaya gelerek maket bıçağıyla çamaşır ipini kesip Bozkuş'u indirip hemen sağlık ekibi çağırdı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cemil Bozkuş'un öldüğünü belirledi. Polisler, evde yapılan incelemede "Benim ölüm sebebim zabıtalar. Bir cinayet işlendiği zaman bir ekip almaya gelir, bir tablayı almaya on ekip gelir, bu mu adalet" yazılı bir not buldu.

Şaziye Bozkuş verdiği ifadede, eşinin işlerinin zabıta nedeniyle bozulduğunu ve 20 bin lira borcu olduğunu söyledi. Bozkuş'un cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsinin ardından Bozkuş'un cenazesi ailesine teslim edildi. (İHA)
http://www.milliyet.com.tr/seyyar-satici-benim-olum-sebebim-gundem-2021487/

boğazım düğümlendi..
bazen içtiğim sudan, yediğim yemekten utanıyorum..
öyle bi hayat yaşıyoruz ki madalyonun kaç yüzü var belirsiz..

Çalıp çırpsa kıymetli olurdu. Yazık günah ekmeği uğruna bir can. Allah rahmet eylesin ; (

Bi olay olsa gelmez bu zabitalar ama nerde ekmegini kazanan varsa gelir. Kesin rusvet vermemistir bu adam ondan.
Cogu zabitalarin cidden yatacagi yeri yok...
Yazik ya. Bir can gitti

Lanet olsun ya. Insanligimdan utaniyorum, yasamimdan utaniyorum. Lanet olsun.

"Benim ölüm sebebim zabıtalar. Bir cinayet işlendiği zaman bir ekip almaya gelir, bir tablayı almaya on ekip gelir, bu mu adalet" yazmış, evet adalet bu değil

Küçücük bir esnsfin üç kuruşluk kazancina göz koyuyorlar. Ne denir ki. vicdansizlik bunlarin ki. Bilgecenin de dediği gibi bu zabita denen uniformayi giyince kendini polis sanan zavallilara rüşvet verdiğin zaman istersen milyarlari götür gormezler bile.

cok uzuldum gerceten yazık gunah allah rahmet eylesın ınşallah mekanı cennet olsun.. bazı beledıylerın zabıtaları zıvanada cıkmıs durumdalar dunya onların etrafında donuyor sankı polısler esımde zabıta onun calıstıgı beledıye bu konuda cok vıjdanlı asla seyyar satıcıların urunlerıne tezgahlarına el koyulmuyor veya dılencılerın parasına el koyulmuyor sadece satıs ypamamaları soylenıyor oda kıbarca beyefendı burda satıs yapmayın dıye uyarıda bulunuyor yoksa kaba davranır veya yanlıs bısey olursa zabıtalar ceza yıyor cok guzel bı uyglama el koyulaması ve kabaca davranılmaması... neden yasak anlamıyorum keske yasak olmasa ama şoyle dıyor eşim genelde dukkan sahıblerı sıkayet edıyorlarmıs ben bu dukkana 10bın kıra verıyorum neden onlar benım dukkanımın onunde satıs yapıyor dıyorlarmıs yanı hep dukkan sahıplerı beledıylerı arayıp sıkayet edıyorlarmış ve kızlara katılıyorum rusvet yıyen zabıtalarda az dedgıl allah bıze haram lokma yedırmesın asla allaha sukur esım yapmaz allahın ıznıyle...

İşte böyle bir ülkede yaşıyoruz.
Kimisi ekmek parası kazanabilmek için çalışıp çabalıyor, hırsız muamelesi görüyor.
Kimiside oturduğu yerden çalıp çırpıyor, dünya lideri oluyor.

ben zabıtaların seyyar satıcalara nasıl davrandıklarını gördüm de o kadar kızdım ve o satıcılara öyle üzülmüştüm ki..adam ağlıyordu yapmayın abi eve ekmek götürecem diye

o aklıma geldi çok acımasız oluyorlar.o kadar sert davranıyorlar ki

bu adama acıdım o zabıtalar gelsin şimdi bu adamın ailesine bir baksınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…