Seyyar çamaşırlığın dışında çamaşır askısı önerısı olan var mı?

pyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
7
0
Balkonumun parmaklıkları alımınyumdan ımal edılmış.
Dış cephenın görüntüsünün bozulmaması ıçın de çamaşır ıplerı mevcut değıl. Görüntünün bozulmamasını anlıyorum da seyyar çamaşırlık balkonda hem yer kaplıyor hem de sırf çamaşır yüzünden balkonumu kullanamıyorum.Çamaşırlık yüzünden balkonda otursam bıle balkon hep karışık görünüyor. Katlanabılen dış cepheye doğru veya ıçerde nasıl bır çamaşır askısı önerebılırsınız. Bunu farklı şekılde nasıl bulabılırım.Veya bıldığınız çamaşırlık askıları ve önerılerınız varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Sevgıler...

bir ara dia da seyyar çamaşırlık satıldı,çamaşırın olduğunda balkonun demirlerine takıyorsun işi bitince topluyorsun.sabit değil.

balkonun tavanına asılan bi mekanızma var. ipler aşağı geliyo sen astıkça ipinden çekip yukarı kaldırıyosun. balkonda olduğunda çamaşırlar senin boyundan yukarda olduğu için sana engel de olmuyo. ama ben bunu akçakocada bi evde gördüm düzcede. istanbulda hiç görmedim. görsem bende alıcam.adınıda bilmiyorum.

deniz ve mehtap senin bahsettiğin şeyi araştırdım sanırım ASANSÖRLÜ ÇAMAŞIRLIK olarak geçen şey olabilir.

birde raflı tekerlekli çamaşırlık denen bişey var oda dikine seyyar bi askı... bende onu bulmuştum.

ama şu asansörlü askı baya iyide fiyetı çok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…