• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytana benzemek için boynuz yaptırdı

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
fft16_mf317814.Jpeg

Gavin Paslow adındaki iki çocuk sahibi 43 yaşındaki bu adam kendini şeytana benzetmek için olmadık eziyetlere katlanıp, parasını boşa sarf ediyor.

Şeytan görünümlü bu acayip adamın geceleyin sokaklarda dolaşması yasaklandı. Akşam saat 5 ve sabah 5 saatleri arasında sokağa çıkması yasaklanan şeytandan insanlar korktuğu için böylesi bir karar alınmış.

Şeytan görünümünü kazandıktan sonra kendine bir lakap bularak Diablo Delenfer olarak ismini değiştirdi. İsminin manası da cehennemden gelen demek.

Kendini şeytana benzetmek için yaptığı şeyleri şöyle sıraladı: Geçirdiği bir ameliyatla kafa derisinin altında bir çif boynuz çıkarttı ve her bir boynuz için 200 euro ödedi. Şeytanımsı gözleri ise bir lens ama insan gözüne takılan lens tipinde değil tamamıyla sürüngülerin gözüne benzeyen bir lens. Dişleri de tam bir vampir görünümünde bunun içinde 560 euro ödemiş. Dilini de çatalımsı yapmak için 180 euro verip neşter altına yatmış.

En büyük hayalinin ise doğal bir kuyruğa sahip olmak olduğunu fakat tıbbın henüz bu kadar ilerlemediğini, ilerde belki böyle bir kuyruğa sahip olabileceğini düşünüyor.:mymeka::oklava:

15 yaşındaki kızı ise babasının bu halinden ötürü utanç duymakta.

ay benim babam böyle olsa babalıktan reddederim be, manyaklığında bi sınırı var aaaaaaa:mymeka:

En büyük hayalinin ise doğal bir kuyruğa sahip olmak olduğunu fakat tıbbın henüz bu kadar ilerlemediğini, ilerde belki böyle bir kuyruğa sahip olabileceğini düşünüyor.:mymeka::oklava:

önündekini taktirsin arkasina ozaman al sana dogal kuyruk töbe töbe
rabbim akil fikir versin böylelerine
paranla rezil olmak isde budur bence
kendilerini cirkinlesdirmek icin ellerinden gelenleri yapiyo kimisi
sanki seytanin neye benzedigini biliyoda
kizi utanmakla hakkli ben böylesine baba bile demezdim
aksam 5le sabah 5cikmasi yasakmis bence sokaga cikma yasagi verilmeli buna böyle hayatmi gecirilirmis hic
7/24saat aynada baksin dursun kendi kendine

rabbim akil fikir versin böylelerine
paranla rezil olmak isde budur bence
kendilerini cirkinlesdirmek icin ellerinden gelenleri yapiyo kimisi
sanki seytanin neye benzedigini biliyoda
kizi utanmakla hakkli ben böylesine baba bile demezdim
aksam 5le sabah 5cikmasi yasakmis bence sokaga cikma yasagi verilmeli buna böyle hayatmi gecirilirmis hic
7/24saat aynada baksin dursun kendi kendine

allah iyiliğini versin:roflol:

Bana versin o paralari para bana cok lazi su an yws, ben seni benzetirim setayana merk etme oraini burani keserim al sana seytan, tovbe tovbe salakmidir nedir be, kizi na esine de yazik he sapik ruhlu ayuuuuuuuuuu

ayh bayıldım bu yoruma kaydirigubbakcemile3

Şeytan gelip onu bi dürtsün de görürüm onu ben kötükedihüso

Ya sabır....

Şeytan görünümlü bu acayip adamın geceleyin sokaklarda dolaşması yasaklandı. Akşam saat 5 ve sabah 5 saatleri arasında sokağa çıkması yasaklanan şeytandan insanlar korktuğu için böylesi bir karar alınmış.

vereliniortak

vereliniortak

iyide edilmiş mide bulandırıcı :kızgın:
insan kılığında gezenlerde çok onlarada bir çare bulunsa keşke

tövbe tövbeeeeeeeee

neler duyacak neler göreceğiz daha

insan insan olmaktan utanır hale geldi

o kuyruk çıksında inşallah kediler peşinden koşsun koparmak için

hadi ordan seni yapay şeytan

estetiklen olan şeytanlığına kim bakar senin

kendini kandırır bizi eğlendirirsin anca:dilcikar:

Allah ıslah etsin yaa kıyamet alameti.
kızı utandığıa göre eşi de boşanmıştır herhalde bundan:mymeka:

iyide şeytanı görmüşmü. nerden biliyor böyle olduğunu.
belkide hiç o yaptırdığı gibi değildir... .

Adam kılinik vaka.delikafadulden.en kısa zamanda tedavi edilmeli bence..:1no2: :1no2:
Hatta bi yere kapatılması da tarafımca uygundur..kafamçokkarıştı

iyide şeytanı görmüşmü. nerden biliyor böyle olduğunu.
belkide hiç o yaptırdığı gibi değildir... .

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

ne şeytanı gör ne salavat getir o bilmiyor galiba bu sözü:jeyyar:

Back