• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytan Yemini/Jean Christophe Grange

allison

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
91
6
86
Ankara
Şeytan Yemini/Jean Christophe Grange

Birbirinin benzeri cinayetler işlenmektedir. Bu cinayetlerin ortak noktaları, katillerinin öldükten sonra hayata döndürülmüş ve uzun süre komada kalmış insanlar olmasıdır. Öldürülen kişiler de, onların komaya girmesine sebep olan kişilerdir. Bir tür intikam cinayetleridir bunlar. Ancak bu kişiler gerçekten katil midir? Yoksa sadece verilen emirleri uygulayan birer piyon mudurlar? Avrupa'nın birbirinden uzak kentlerinde işlenen bu cinayetler nasıl bu denli benzerlik içermektedir? Yoksa katil tek bir kişi midir? Kendini şeytanın yerine koyan, kendini şeytan sanan biri. Belki de şeytan gerçekten yeryüzüne inmiştir.

polisiye-gerilim türünde oldukça sürükleyici bi kitap.bu türden hoşlananlara tavsiye ederim ben çok beğendim.

harika bir kitap tek kelimeyle.. Ben komadaki Luc isimli adamın satanist olduğunu tahmin ettim ancak o cinayetleri işlediğini ve olay zincirini elbette anlayamadım.. yazar aslında delilleri yavaş yavaş veriyor, ama yine de anlayabilmek için dahi olmak lazım.. ben olayı çözmüştüm diyen var mı merak ediyorum varsa helal olsun..

daha önce leyleklerin uçusunu okumuştum.bayılmıştım.buda öledir diye aldım.332. sayfadayım ve hala kitap açılamadı bence.kitapta akıcılık :sm_confused: diğeri kadar bayılmadım yani.bitsin diye gözüne bakıyorum,o kadar okuduktan sonrada bırakamıyorum da fisfisfis

jean cristophe grange
ben bütün kitaplarını bir solukta okudum basta biraz sıkıyo ama ben onla polisiye gerilime basladım ve cok iyi
kurtlar imparatorlugu cok güzeldi

Bu yazarın bütün kitaplarını okudum, Sürekli yeni kitabını takip ediyorum, çıkar çıkmaz alıyorum ve bir solukta okuyorum, bütü kitapları güzel, adam kitaplarını yazmadan önce çok araştırma yapıyor belli, her kitabında mutlaka özel araştırma gereken bilgilerle donatıyor olay örgüsünü,kurtlar imparatorluğun da Türkiye'den kesitler sunmuş bayıldım, bizi , siyasi olayları öyle iyi araştırmış ki ilk okumaya başladığım da çok şaşırmıştım bu adam Türk mü? diye, bunun yanında filmini de izledim , berbattı, kitapla alakası yoktu, kitaptaki tadı alamadım, yine Siyah Kan kitabı da çok ilginçti, hele kitabın başlarında Kan la ilgili verdiği bilgiler!!!

jean cristophe grange
muhteşem bir yazar Kurtlar imparaotorluğu`nu okudum şimdi şeytan yemini`ni okuyorum ve gerçekten akıcı bir roman tavsiye ederim..

Ben bu adama bayılıyorum tüm kitaplarını okudum. Öyle şeyler hayal ediyor ve öyle kurgular yapıyor ki tek kelime ile MÜKEMMEL.

Back