• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama seytan durtuyor benı :(:(

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
1 ay once sacımı sıyaha yakın bır kahveyle boyatıp uzerıne karamel gıbı balyajlar attırdım sonra begenmedım uzerını kıskırtıcı kahveyle boyadım. 1 ay bekledım haftasonu sacımı actırıp (acıcıyla) karamele boyatmak ıstedım ama yıkayınca sacım turuncu oldu yıne begenmedım sacımı salı gunu dekaju kahvemı nedır o ve ıcıne sıcak cıkolata karıstırdım sacım suan kucuk sırlar dızısındekı demırın annesının sac rengının 2 ton koyusu.
ve hıc begenmıyorum haftasonu yıne boyasam cokmu yıpratırım sacı. haftada 2 gun bakım yapıyorum (yaglarlara). esmerım ama koyu esmer degıl. sacımı fındık kabuguna boyasam .
sacımı dınlendırmem lazım ama her markete gıttıgımde elıme boyaları alıp bakıyorum :59: :59: istedıgım sac rengı aslında $images.jpg $images1.jpg

SACIM KIZIL GIBI OLAN, ISTEDIGIM SIBEL CANIN KI GIBI OLAN . NASIL YAPABILIRIM KIZLAR

1 ay once sacımı sıyaha yakın bır kahveyle boyatıp uzerıne karamel gıbı balyajlar attırdım sonra begenmedım uzerını kıskırtıcı kahveyle boyadım. 1 ay bekledım haftasonu sacımı actırıp (acıcıyla) karamele boyatmak ıstedım ama yıkayınca sacım turuncu oldu yıne begenmedım sacımı salı gunu dekaju kahvemı nedır o ve ıcıne sıcak cıkolata karıstırdım sacım suan kucuk sırlar dızısındekı demırın annesının sac rengının 2 ton koyusu.
ve hıc begenmıyorum haftasonu yıne boyasam cokmu yıpratırım sacı. haftada 2 gun bakım yapıyorum (yaglarlara). esmerım ama koyu esmer degıl. sacımı fındık kabuguna boyasam .
sacımı dınlendırmem lazım ama her markete gıttıgımde elıme boyaları alıp bakıyorum :59: :59: istedıgım sac rengı aslında Eki Görüntüle 118035 Eki Görüntüle 118036

SACIM KIZIL GIBI OLAN, ISTEDIGIM SIBEL CANIN KI GIBI OLAN . NASIL YAPABILIRIM KIZLAR

Canım saç rengim dediğin resimdeki renk bakımlı saçta güzel durur neden şimdi değiştiriyosun ki.
Bence bekle biraz altında açıcı var o boya akacak zaten.Sen de o zaman istediğin rengi bulmaya çalışırsın.Ama yok bekleyemem dersen;ben 2 gün içinde 1 röfle,2 kutu boya,1 oreyal ve 2 kere tek renk boyama yapmış biri olarak içinden nasıl geliyosa öyle yap derim :60:
Çünkü içine sinmeyince uyuyamıyo insan :50:
Kuaföre yaptır bence,ya da burda saçını açıcıyla yıpratmadan açıp boyamış kişiler var onlar gibi saçını açıp üzerine istediğin rengi atabilirsin.Ama çok koyu tonlar alma,açık kahve falan dene.Açık olursa koyulaştırmak kolay ama koyu olursa açmak zor oluyo biliyosun.Fındık kabuğu da pek açık bi renk diil bence.
İşimi şansa bırakmiyim dersen kuaförün yolu göründü sana malesef :54:

Back