1 ay once sacımı sıyaha yakın bır kahveyle boyatıp uzerıne karamel gıbı balyajlar attırdım sonra begenmedım uzerını kıskırtıcı kahveyle boyadım. 1 ay bekledım haftasonu sacımı actırıp (acıcıyla) karamele boyatmak ıstedım ama yıkayınca sacım turuncu oldu yıne begenmedım sacımı salı gunu dekaju kahvemı nedır o ve ıcıne sıcak cıkolata karıstırdım sacım suan kucuk sırlar dızısındekı demırın annesının sac rengının 2 ton koyusu.
ve hıc begenmıyorum haftasonu yıne boyasam cokmu yıpratırım sacı. haftada 2 gun bakım yapıyorum (yaglarlara). esmerım ama koyu esmer degıl. sacımı fındık kabuguna boyasam .
sacımı dınlendırmem lazım ama her markete gıttıgımde elıme boyaları alıp bakıyorum istedıgım sac rengı aslında
SACIM KIZIL GIBI OLAN, ISTEDIGIM SIBEL CANIN KI GIBI OLAN . NASIL YAPABILIRIM KIZLAR
ve hıc begenmıyorum haftasonu yıne boyasam cokmu yıpratırım sacı. haftada 2 gun bakım yapıyorum (yaglarlara). esmerım ama koyu esmer degıl. sacımı fındık kabuguna boyasam .
sacımı dınlendırmem lazım ama her markete gıttıgımde elıme boyaları alıp bakıyorum istedıgım sac rengı aslında
SACIM KIZIL GIBI OLAN, ISTEDIGIM SIBEL CANIN KI GIBI OLAN . NASIL YAPABILIRIM KIZLAR