Anket Seyrettiğiniz tüm filmler/ diziler içinde sizi en çok etkileyen aşk hikayesi ...

Seyrettiğiniz tüm filmler/ diziler içinde sizi en çok etkileyen aşk hikayesi ...

• Mavi Ay

OY: 0 0,0%
  • Shrek

• Forever Young (mel gibson)

• Sabrina (julia ormond - harrison ford)

• Ankete Katılan
    135
october road dizisindeki başrolün aşkını seviyorum.
zorronun aşkını seviyorum.
ama en çok eski aşkımızı seviyorum... hala unutamadım...

bu filmlerden titanic,selvi boylum al yazmalım,pearl harbor etkilendiklerim arasında

titanic
her izlediğimde kate ve jack in birleşeceklerini düşünüyorum çok saçma ama
hala kabullenemedim

sil baştan ve bi de cesareti var mı aşka diye bi yabancı film.kesinlikle tavsiye ederim.hele sil baştanda hüngür hüngür ağlamıştım:( iki sevgili birbirlerine duydukları büyük aşı ve hatıraları unutabilmek için hafızalarını sildiriyorlardı.konu bunun üzerine yaaa şimdi yine seyredesim geldi:(

titanic e oy verdim kaç kere izledim sayısı belli değil çok güzel:asigim:
the lake house
p.s. i love you
ghost
the notebook
bu filmler de en sevdiklerimboshayallersmile

Süper bi film var ama ankette yok ismi... ^" Cennet gibi" eski bi film ama cd sini veridiğim ve beğenmedim diyen kimse görmedimmm...
Mistik be aşk hikayesi, hemde eğlencelii..
Tavsiye edilirrr..

Melekler şehrini çok beğenerek izlemiştim. Eski türk filmlerini sevmem aptalca gelir. Asmalı Konak'ını da severek takip ettim en son sinemada bitmişti. Issız adamıda beğenmiştim. Titanik'te mükemmeldi.

Sonsuz aşk (Dragonfly) tavsiye ederim çok mukemmel bi film ..
Kevin Costner:asigim::kahve:

ben en çok titanicten etkilenmiştim hatta çocukluğumdan beri sayısını bilmiyorum ama çok kez izlemişimdir :34: bu arada lord of the rings ne alaka pek anlayamadım tamam o filmde de aşk vardı yok değildi ama aşk üzerine kurulmuş değildi biraz alakasız olmuş bence

Back