Anket Seyrettiğiniz tüm filmler/ diziler içinde sizi en çok etkileyen aşk hikayesi ...

Seyrettiğiniz tüm filmler/ diziler içinde sizi en çok etkileyen aşk hikayesi ...

• Mavi Ay

OY: 0 0,0%
  • Shrek

• Forever Young (mel gibson)

• Sabrina (julia ormond - harrison ford)

• Ankete Katılan
    135
kanal ( d ) menekşe ile halil 8 ( atv ) senden başka adlı dizi birbirlerine karşı olan sevgilerine konuşmalarına hayranım

titanic tabiykide... ama dizilerdende senden başkadaki elif ve orhanın aşkı çok etkileyici...

aşk oyunu dızısındekı ekınle sarpın askı benı cok etkılemıstır ve tabbii ki titanicccc de oyle

tabikide Melekler Şehri :hooray: listeye keske diger secenegini eklenseymiş bir de kasımda aşk başkadır

yalnız tülin ve caner de ne arıyor burda onu anlamadım. o seviyesizlerle bu sanatçıların arasında seçim yaptırmak çok saçma. tabiki türkan sultanla kadir inanır. unutulmaz....

anket seçeneklerinden selvi boylum al yazmalım

ben hala asmalı konağı unutamadım belkide kendime çok yakın ve benzettiğim için bence o aşk masum ve doğaldı.

Aşk filmi izlemeyi sevmem ...
Bi kaç kere izlemişimdir ve aralarından notebook'u çok sevmiştim.

bir istanbul masalini hic unutmadim filmlerdede tabiki titanic:)))

selvi boylum al yazmalımla titanic arasında kaldım.seçim yapmak gerekirse selvi boylum al yazmalım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…