• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrelen yerde saçı çıkan var mı kızlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lavanda

Başını eğme dik tut
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
824
3
96
Diğer
Canlarım benim, bilen bilir, yapmadığım kalmadı saçlarıma,gerçekten toparlandılar, ama tepemde bi seyrelme var ve onca yaptığım şeye rağmen kapanmadı bu seyreklik tabii saç çıktı ama bu seyrekliğin kapanmasına yetmedi. Sizden ricam deneyipte kesin olarak sonuç aldığınız saç çıkmasına etki eden bi formül varsa benimle paylaşmanız. Öyle üzülüyorum ki.

KIZLAARRRRRRRRR, kimsenin dökülen saçının yerine saç çıkmadı mı, umutsuzluğum artacak bu gidişle.

sarmısağın içinin yeşil yerinin elle bıçak değmeden açılıp saça sürüldüğünde yeniden çıkardığını duymuştum bir uzamandan...bir de günlük yumurtanın sarısı ve zeytinyağı bunları söyledi denemekte fayda var

hmmmmmmmmmmmmm, çok teşekkürederim canım.Bide şu saçın seyreldiği bölgeye vurulan iğneler varmış bilgisi olan yaptıran var mı arkadaşlar?

herelde baksettiğin b vitamini olan bemiks e vitamini olan evigen ampul ve bepantene doktorum bana dıştan sürülmesi için verdi kullanıyorum memnunum.

açtığım topiği oku güzelim ben sarımsağın çok faydasını gördüm.sende dene inşallah faydasını görürsün

ya kuşum, bende sarımsak sürdüm, sürmedim mi sandın, ama öyle dediğin gibi bi faydasını görmedim hatta böyle sürterek sür dediler o zaman daha bi açıldı sanki o seyrelen tepem.Yaaaaaaaaaaaaa çok üzülüyorum. Bu yaşta böyle olursa daha bebek yok falan ne olcak benim halim.

ya kuşum, bende sarımsak sürdüm, sürmedim mi sandın, ama öyle dediğin gibi bi faydasını görmedim hatta böyle sürterek sür dediler o zaman daha bi açıldı sanki o seyrelen tepem.Yaaaaaaaaaaaaa çok üzülüyorum. Bu yaşta böyle olursa daha bebek yok falan ne olcak benim halim.

ilahi sen::::):)
canım arkadaşım
keşke benim son halimi görebilsen
ama prensip olarak resim eklemiyorum
benim ön yanlarım açılmıştı
ben düzenli olarak kullandım ve halada kullanıyorum
artık ihtiyacım olmamasına rağmen.
inan allah nazarlardan saklasın süper saçlarım var.
düzenli olarak kullanmayı denesen
bidrde bu bir bilimsel gerçekki
sürtünme sonrasında açığa çıkan ısı enerjisi
tahriş eder saç diplerini
sürtme sadece sür.
bir dene ne kaybedersin??
sonrada bana mesaj at:))))))))))

ben sürdüm akşam ve sacım çok kötü kokuyo kaç kere yıkadıysam da ama sanki bir kabarıklık hissettim.
inş. sacım çıkar çıksın çok döküldü doğum sonrası ....yarı yarıya indi valla :::(((

Benimde tepemde baya bi seyrekleşme oldu :/ geçen gün aktara gittigimde bi kız vardı bi aleti tepeme tuttu bilgisayarsan saçlarını görebiliodun bi baktım cok fazlasyla seyrek ama yeni saçlar cıkıyordu bi sürü şey kullanıyorum saç bakım yagları fln hangisi fayda etti onu bilmiorum :D

ilahi sen::::):)
canım arkadaşım
keşke benim son halimi görebilsen
ama prensip olarak resim eklemiyorum
benim ön yanlarım açılmıştı
ben düzenli olarak kullandım ve halada kullanıyorum
artık ihtiyacım olmamasına rağmen.
inan allah nazarlardan saklasın süper saçlarım var.

Canım açtığın diğer topiği okudum hatta hala açık.Ben sarımsaklarımı aldım sadece rendeleyip sürecektim ama zeytinyağıyla tavsiye etmişsin.Sanırım kokusu da az olur böylelikle.Ama sarımsak etkisi sadece sarımsak sürünce daha fazla olmaz mı.Sen tek sarımsakla denemişmiydin hiç?Kaç günde çıkacak saçlarım çok mutluyum bennn şimdisırnaşık şeyinşallah bana da fayda eder.Allah razı olsun.

ben de sürdüm ama hala çok kötü <kokuyorumm mafoldumben

Yalnız değilsin dostum bugün denedim ben de:)kokuyomuşum ama bana hiç öyle gelmiyo:)Ama canını sıkma yanına çok yaklaşmayan hissetmez.
Sadece ön ve yan kısımlarıma biraz sarımsak rendeleyip sürdüm ama yağda bekletip tekrarlıycam bir süre,yeterki saçlarım çıksın.

kullanılan birçok şey herkeste aynı etkiyi göstermiyor benimde yanlarım da saç yoktu umarım kullandıklarım seninde derdine çare olur.
yaklaşık 2.5 aydır sabah akşam tok karnına priorin alıyorum toplam 3 ay kullanılması gerekiyor 15 günüm kaldı. 3 kutu almak gerekiyor ben dermatolojide hemşire olduğum için doktor numuneleri ile hallettim. sanırım 54 küsür lira 1 kutusu biraz tuzlu ama inan tek bir tel dökülmüyor ve açık bölgelerim de 1. aydan sonra sakal gibi saçlar çıkmaya başlamıştı.çabuk uzasınlar die organıx cocoa butter aldım eczaneden 1 aydır da onu kullanıorum. çok kurutuo saçı o yüzden argan yağı içeren maske yapıorum.uzama olayına da takıntılıyım ben extra bir iki şey daha yapıorum uçlarına ama şimdi açık bölgelerimde 1-2 cm uzunluğunda saçlarım var bağlayınca antenlerim çıkıo ama bunada şükür:)
bir iğneden bahsetmişsiniz sınacort-a ampul dermatolojide uyguluyoruz ama halk arasında saç kıran die bilinen hastalık için sadece doktorlar uyguluyor birde çok can yakıyor üstelik 1 kezlede olmuyor ayda bir kez 3-4 ay uyguluyoruz.
birde yeni bir ev karışımı öğrendim 5 gündür uyguluyorum henüz bir etkisini görmedim öğrenmek istersen onu da yazarım canım bol şans...

çok bilmiş gibi davranmıyorumdur umarım eğer çok seyrekse saçların fazla yıpratmadan bi dermatoloğa git uygunsa mezoterapi uygulayabilir.

çok bilmiş gibi davranmıyorumdur umarım eğer çok seyrekse saçların fazla yıpratmadan bi dermatoloğa git uygunsa mezoterapi uygulayabilir.

devlet hastanelerinde mezoterapi uygulanıyormu acaba?

Back