S Sisimel Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2012 609 13 26 Adana 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sisimel #1 Saclarini ortadan ikiye bolunce, cizgide yani ortasi tepesi seyrek ve acilma olanlar varmi?? neyapmali? Yardimm ortaya bolemiyorum seyreldi sacim
Saclarini ortadan ikiye bolunce, cizgide yani ortasi tepesi seyrek ve acilma olanlar varmi?? neyapmali? Yardimm ortaya bolemiyorum seyreldi sacim
elmaziye Guru Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 513 407 303 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sisimel #2 Sisimel .!.: Saclarini ortadan ikiye bolunce, cizgide yani ortasi tepesi seyrek ve acilma olanlar varmi?? neyapmali? Yardimm ortaya bolemiyorum seyreldi sacim Genişletmek için tıkla... benimde öyle yani ben hiç açamıyorum sacımı geriye tarayıp topluyorum..doktora gittinmi bilmiyorum ama bir doktora gidip tahlil tetkik vs yaptırmanı tavsiye ederim..
Sisimel .!.: Saclarini ortadan ikiye bolunce, cizgide yani ortasi tepesi seyrek ve acilma olanlar varmi?? neyapmali? Yardimm ortaya bolemiyorum seyreldi sacim Genişletmek için tıkla... benimde öyle yani ben hiç açamıyorum sacımı geriye tarayıp topluyorum..doktora gittinmi bilmiyorum ama bir doktora gidip tahlil tetkik vs yaptırmanı tavsiye ederim..