Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrekleşen ve dökülen saclarim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
offf bugün uyandigimda yatagim sirf sac olmustu.. 2hafta önce boyatmistim cok SIK boyatmam ve aslinda bu hafta yine boyatmayi düsünüyordum cünkü istedigim rengi elde edemedimama son 2gündür cok fena dökülmeye basladilar.. kel kalicam diye agladim resmen :18: :14:

kücükken annemler kazitmis kafami saclarim gür ciksin diye, saclarim bu yasima kadar gürdü ama sanki seyreklesmeye basladi gibi geliyor

napcam bennn, napabilirm geri kalan saclarmi kurtarmak icin..

bol bol süt ve süt ürünleri tüketiyorum saten.. günde 100tel kadar normalmis ama benim saclarim avuc avuc elime geliyor, cok can skici bir durum imdaaat yaaa..!!

Bu aralar benimde anormal boyutlarda dökülüyor, sanırım mevsimle alakalı bir durum ama ben yinede doktora gidicem.

bu kadar sık boyama benceeeeeeee. dax supergro hem saçı besliyor, dökülmeyi önlüyor hem de hızlı uzatıyor. şampuan olarak hayashi 911 ve onun bakım kremini kullanıyorum. epey iyi geliyor :34:

Sağlık sorunlarını es geçersek durum mevsimsel. benimde dökülüyor hatta kediminde tüyü dökülüyor ablası :)
Tarifi hemen vereyim. hem sönük hemde yanmış yıpranmış saçlara gelsin :)
4 yemek kaşığı saf zeytin yağı, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yumurta sarısı ve yarım muzu blanderdan geçiriyoruz. ve saçımıza tamamen sürüp streç film ya da bone ile 30-40 dk. bekletiyoruz. ılık yada soğuk su ile yıkıyoruz. kurutup gelip burada yorum yapıyoruz.

kullandıgın bı ılac varsa onlarda sebep olabılır benım oyle olmustu resmen sacımn onlerı acılmıstı ılacı bıraktım saclarm yenıden cıktı :) eskısınden daha guzel nazar degmesın :))

Sağlık sorunlarını es geçersek durum mevsimsel. benimde dökülüyor hatta kediminde tüyü dökülüyor ablası :)
Tarifi hemen vereyim. hem sönük hemde yanmış yıpranmış saçlara gelsin :)
4 yemek kaşığı saf zeytin yağı, 1 tatlı kaşığı bal, 1 yumurta sarısı ve yarım muzu blanderdan geçiriyoruz. ve saçımıza tamamen sürüp streç film ya da bone ile 30-40 dk. bekletiyoruz. ılık yada soğuk su ile yıkıyoruz. kurutup gelip burada yorum yapıyoruz.

dogumdan sonra avuc avuc kaybettim halada kaybediyorum
bu tarif gercekten iyimidir?

günaydın arkadaşım saçınızı bu kadar sık sık boyatmayın belki zararı olabilir mevsimsel de olabilir ama bazen aşrı saç dökülmesine b12 eksikligi ve tiroit rahatsızlıgınız varsa onlarda sebep olabiliyor öncelikle bir doktora gidin derim

Canım bi dermatologa git istersen, bi ara benimde çok dökülüyordu, gittim doktora, kan testi verdi, kansızlıkla alakalı olabiliyor bazen saç dökülmesi, boya saçı dökmezmiş, bizzat sormuştum doktora.

benımde dokuluyor yanı ara ara cogalıyor ara ara azalıyor acıkacsı 1.5 aydır var dr gıttım stres dedı baska dr gıtım demır eksıklıgı dedı suanda hıcb ıseyı duzenlı yapmıyorum ve dokulmem arttı
sprey sampuan ve demır ılacı vermıstı kesılmek uzereyken kestım hepsınıs ımdı gene dokuluyor cok

Demir eksikliği olabilir yada başka bişi en güseli içinin rahatlamasi için git bi doktora kan ölçümü yapılsın geçmiş olsun canım bende sactan yana çok uğraşıyorum :(

Back