- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 35
- Konu Sahibi porfiromonas
-
topik kullandım ama rezil birşey kafa derisinde topaklanıp dışardan görünüyor terleyincetopik kullansan
sacını topla açık yerler onu dök , ilk o geldi aklıma , işiniz hayırlı olsun
O nedirçok açık olan yerlere kaş kalemi sürmeyi dene. kuaförüme sordugumda sakın toppik tarzı ürünler kullanıp, iyice gözeneklerini tıkama demişti. kalem kullanmak yorucu ama saçlarını gürleştirmek için de bu süre zarfında bir şeyler yaparsan zamanla kurtulursun bence. en son çare de bende yeni yeni düşünmeye başladım, saç simülasyonu.
saç dövmesi de deniyor. saçların yeni yeni çıkıyormuş gibi nokta nokta görünüyor.O nedir
Aa nerde yapılıyo Saç gözeneklerini kapatıp köklere zarar veriyo mu acaba bide saçlar beyaLayınca ne oluyo siyah dövmelersaç dövmesi de deniyor. saçların yeni yeni çıkıyormuş gibi nokta nokta görünüyor.
bunu erkeklerin kollarına bacaklarına yaptıkları dövme gibi düşünebilirsin. kıl köküne bi zarar vermiyor, yapıldığı maddeye göre kalıcılığı değişiyor. sac beyazlayınca da kötü duracagını dusunmuyorum ben.Aa nerde yapılıyo Saç gözeneklerini kapatıp köklere zarar veriyo mu acaba bide saçlar beyaLayınca ne oluyo siyah dövmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?