Saç Kesim Şekilleri seyrek saçlarım için model önerisi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
34
hanımlar ben yakın zamanda işe gireceğim ve çalışma şartlarım dolayısı ile saçlarımı toplayarak gitmek zorundayım. fakat benim saçlarım çok döküldüğü için çok seyrekler ve bağladığım zaman kafamın her yerinde keltoş keltoş bölgeler açılıyo. bu benim için çok yaralayıcı bi durum. açıkken yine bi şekilde kamufle edebiliyorum elimden geldiği kadar ama bağlıyken o kadar belli oluyor ki. ne yapıcam şimdi bilmiyorum. bana seyrek saçlar için, tepemdeki ve yanlardaki açıklıkları kamufle edebileceğim saç toplama modelleri önerebilir misiniz? bide ben bi iki haftadır kürlere başladım sığır iliği sarımsak elma sirkesi derken işkembe çorbası gibi dolanıyorum evde. aman işe yarasın da kokusu falan hiç umrumda değil, ,inşallah işe yararlar. neyse kızlar fazla uzatmiyim önerilerinizi bekliyorum, resimli de olabilir.

çok açık olan yerlere kaş kalemi sürmeyi dene. kuaförüme sordugumda sakın toppik tarzı ürünler kullanıp, iyice gözeneklerini tıkama demişti. kalem kullanmak yorucu ama saçlarını gürleştirmek için de bu süre zarfında bir şeyler yaparsan zamanla kurtulursun bence. en son çare de bende yeni yeni düşünmeye başladım, saç simülasyonu.

O nedir

Aa nerde yapılıyo Saç gözeneklerini kapatıp köklere zarar veriyo mu acaba bide saçlar beyaLayınca ne oluyo siyah dövmeler
bunu erkeklerin kollarına bacaklarına yaptıkları dövme gibi düşünebilirsin. kıl köküne bi zarar vermiyor, yapıldığı maddeye göre kalıcılığı değişiyor. sac beyazlayınca da kötü duracagını dusunmuyorum ben.

Saçlarını düz bir şekilde tarayıp ensenizde topuz tokası ile topuz yapabilirsiniz
Seyrek yerleri kapatabilirsiniz

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…