Saç Rengi ve Saç Boyama Seyrek ince telli saçlara renk önerileri?

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
arkadaşlar saçları gür olan herkes zaten yakışdırdımı her renk uyuyor şimdi saçları seyrek olan arkadaşlar en çok hangi renk tonlarına boyuyorsunuz paylaşalım isdedim üstelik dipleri dahada seyrek olan saçlara ne renkler yakışır ve gür gösderir (siyah hariç tabiki)

cnm benim saçlarım da ince telli.yılardır sarı kullanıyorum.sarı saç saç deriside krem renkte olduğu için saçı daha dolgun gösterir.siyaç saç aksine saç derisi krem renk olduğu için saçlar da siyah olduğu için kafa derisinden çıkan saç telleri tek tek belli olur.bu mantıkla ben yıllardır sarıyım.saçım kedi kuyruğu kadar ama herkes bana abartıyorsun der.çünkü görüntüsü sarı olduğu için çook ince görünmüyor.birde asla katlı saç kesimi yaptırmamalısın.saçlarının hepsi tek bir boy kat falan olmayacak.daha dolgun görünür.:KK6:

seyrek saçlara sarı en güzeli bence koyu tonlar seyrekliği daha belirginleştiriyor özellkle saç diplerinin seyrekliği daha çok göze çarpıyor ama sarı saçta böyle bir durum söz konusu değil

cnm benim saçlarım da ince telli.yılardır sarı kullanıyorum.sarı saç saç deriside krem renkte olduğu için saçı daha dolgun gösterir.siyaç saç aksine saç derisi krem renk olduğu için saçlar da siyah olduğu için kafa derisinden çıkan saç telleri tek tek belli olur.bu mantıkla ben yıllardır sarıyım.saçım kedi kuyruğu kadar ama herkes bana abartıyorsun der.çünkü görüntüsü sarı olduğu için çook ince görünmüyor.birde asla katlı saç kesimi yaptırmamalısın.saçlarının hepsi tek bir boy kat falan olmayacak.daha dolgun görünür.:KK6:

merhaba benimde saçlarım çok seyrek aslında çok az değil ama kıllarım tüy kılı kadar olduğu için çok az duruyor sarı saç çok gösterir demişsiniz denemeyi düşünüyorum ama sarıya boyatmak saçları daha çok azaltmazmı yani sizde azalma gibi bir durum oldumu

seyrek ve ince telli saçlarına eğer kendi rengi çok açık değilse sarı veya kızıl yapma bence. hani saç boyama dışında başka bir işlemden geçmemesi iyi olur.
arkadaşların da dediği gibi açık sarı ten rengiyle uyum sağlayacağı için diplerdeki seyrekliği saklar ama açtırma işlemi saçları koparır.

merhaba benimde saçlarım çok seyrek aslında çok az değil ama kıllarım tüy kılı kadar olduğu için çok az duruyor sarı saç çok gösterir demişsiniz denemeyi düşünüyorum ama sarıya boyatmak saçları daha çok azaltmazmı yani sizde azalma gibi bir durum oldumu

cnm yılardır sarıyım.çok iyi yerlerde çok paralar dökerek yaptırıyorum.şimdiye kadar bir sorunum olmadı.ama saçımı yılda 1 kez boyatırım.dip falan yaptırmam.çünkü kumralım.kendi saçlarım dipten gelince sarı ile muhteşem oluyor.belkide sık sık yaptırmadığım için sorun yaşamadım.üstelik saçım platin.herkes çok beğeniyor.

X