- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 39
-
- Konu Sahibi Sifayildizi
Istediğim ölçüde değil.Kendinizde rahatsiz oldugunuz yonlerinizi duzeltebildiniz mi?
Bazı şeyler yaşanması gerekiyormuş ki yaşanmış. sen heybene alman gerekeni al bundan sonraki hayatına bak. Geçenlerde yazı gelmişti önüme ya kurban rolünde olmaya devam edip sızlanarak devam edeceksin, ya göz yaşlarını silip kalan ömrünü güzelleştireceksin. Benim dilimde de sezen aksunun farkındayım şarkısı var son aylarda. Bu kızı yeniden büyütmeliyim farkındayım farkındayımDeveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş benim ki o hesap öyle bir çocukluk yaşadın ki hatta bu yaşa kadar ki yaşadıklarınla neyi nasıl düzelteceksin be kızım
Bu farkındalığa geleli epey oldu ama sizde biliyor olmalısınız düşündüklerini hayata geçirmek o kadar kolay olmuyor, enerjim düşüncede ki yıllardır % 95 enerjim düşük bi karamsarlık çöküyor. Örnegin şimdiye kadar kendi adimla sosyal medya hesabı bile acmadim öyle bir aile, cevrede yasıyorum. Az önce birden bire bir kaç gün için de kendi adımla hesap açmaya karar verdim.Bazı şeyler yaşanması gerekiyormuş ki yaşanmış. sen heybene alman gerekeni al bundan sonraki hayatına bak. Geçenlerde yazı gelmişti önüme ya kurban rolünde olmaya devam edip sızlanarak devam edeceksin, ya göz yaşlarını silip kalan ömrünü güzelleştireceksin. Benim dilimde de sezen aksunun farkındayım şarkısı var son aylarda. Bu kızı yeniden büyütmeliyim farkındayım farkındayım