- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
Ya arkadaşlar bu salı günü Şeyda COŞKUN'un Posta da bi yazı dizisi başladı fakat ben reklamını geç gördüm ve ilk üç günü (salı çarşamba perşembe) kaçırdım.. hiçbir yerde de bulamıyorum takip edenler uygulayanlar varsa ilk üç günü yazabilir mi buraya çok başlamak istiyorum ya..
Hem alışveriş listesini yayınlıyor bi gün önce hem spor tavsiyeleri veriyor hem çay hem de baharat.. yani zayıflama adına tüm öneriler bi arada çok güzel.. sanırım ilk üç gün detoks yayınlamış.. internette 6 günlük liste var ama son üç günü uymuyor demekki ilk üç günü de farklı..
takip eden Allah rızası için bi yanıtlasın burayı eline üşenmesin çok büyük sevaba girer bak
.
Hem alışveriş listesini yayınlıyor bi gün önce hem spor tavsiyeleri veriyor hem çay hem de baharat.. yani zayıflama adına tüm öneriler bi arada çok güzel.. sanırım ilk üç gün detoks yayınlamış.. internette 6 günlük liste var ama son üç günü uymuyor demekki ilk üç günü de farklı..
takip eden Allah rızası için bi yanıtlasın burayı eline üşenmesin çok büyük sevaba girer bak

.
Son düzenleyen: Moderatör: