• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyahat

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Hanımlar merhaba ilk defa uçağa binicem. Kredi kartıyla internetten aldım bileti kart benim değil. Geleb mailde kart sahibi de checkin bankolarına başvurmalıdır yazıyor. Yani havaalanına gelmek zorunda mı benimle birlikte anadolu jet bu arada bilet aldığım şirket.Tam anlayamadım ben

3 D onayı ile satılan biletler için gerekmiyır yazıyor bir de ama anlamadım

Ben daha önce sorun yaşamadım ama bilmiyorum. Zannetmiyorum problem olacağını. Check ini online yapın, bagaj da vermeyin mümkünse o zaman yürüyüp uçağa geçersiniz bir şey olmaz.

3D onayı şu bileti alırken kart sahibinin cep telefonuna şifre gelir. O şekilde güvenli aldıysanız bileti sorun olmaz.

Bilet sizin adınıza alınmış ise kart sahibinin gelmesine gerek yok diye biliyorum

Screenshot_2017-05-25-22-34-16-1.webp
tam olarak böyle bu her bilet için geçen sıradan bir ifade mi ödeme sırasında kart ibrazına ilişkin uyarı almadım

Bir de ben havaalanına gidince anadolu jetin bulunduğu kısma falan mı gidicem ne yapıcam tam olarak yönlendiriyorlar mı?Koltuk seçimi de yapmadım havaalanında mı belli oluyor

İnternetten de koltuk seçebilirsiniz online check in kısmından. 3D ile alınca kimse sormuyor ben de annemin kartıyla çok bilet aldım kimse sormadı.

Check in i de 1 gün önce yapabilirsiniz yazıyor internetten yapacam onu o zaman mı koltuk seçicem

Checkini ucusa 24 saat kala internetten online yapabilirsin. Kart sahibini de gerek yok,ben çok aldim.

Bir de ben havaalanına gidince anadolu jetin bulunduğu kısma falan mı gidicem ne yapıcam tam olarak yönlendiriyorlar mı?Koltuk seçimi de yapmadım havaalanında mı belli oluyor
Şimdi öncelikle uçağa bagaj verirseniz durum farklı. Eğer sadece el bagajınız varsa durum farklı. Birincisinde online check-in de yapsanız uçak kalkmadan 1 saat yurtdışıysa, yurtiçiyse 45 dakka önce banko kapanıyor ona göre ayarlayın kendinizi. ama el bagajınız varsa sadece ister online check-in yapın ister erken gidip kuyruğa girmeden otomatlar var self check in yapıp boarding pass da alabilirsiniz.

koltuk seçimini ya online check in esnasında seçersiniz ki bu uöak kalkmadan 24 saat önce açılıyor. Ya da drekt bankodan yaparsınız.

Şimdi öncelikle uçağa bagaj verirseniz durum farklı. Eğer sadece el bagajınız varsa durum farklı. Birincisinde online check-in de yapsanız uçak kalkmadan 1 saat yurtdışıysa, yurtiçiyse 45 dakka önce banko kapanıyor ona göre ayarlayın kendinizi. ama el bagajınız varsa sadece ister online check-in yapın ister erken gidip kuyruğa girmeden otomatlar var self check in yapıp boarding pass da alabilirsiniz.

koltuk seçimini ya online check in esnasında seçersiniz ki bu uöak kalkmadan 24 saat önce açılıyor. Ya da drekt bankodan yaparsınız.
Banko dediğiniz ne tam olarak geçiş kısmı mı uçak için

Banko dediğiniz ne tam olarak geçiş kısmı mı uçak için
Yok hani havaalanlarında her firmanın yeri var ya? otobüs terminali gibi düşünün misal ****turizim yanında ***seyahat firması hani bilet alınıyo. işte orası. Siz havaalanına gittiğinizde güvenlik var girişte siz sorun Anadolu jet nerede diye sizi hemen yönlendirirler.

Yok hani havaalanlarında her firmanın yeri var ya? otobüs terminali gibi düşünün misal ****turizim yanında ***seyahat firması hani bilet alınıyo. işte orası. Siz havaalanına gittiğinizde güvenlik var girişte siz sorun Anadolu jet nerede diye sizi hemen yönlendirirler.
Tamam oraya sorarım o zaman sonrasını problem yaşarsam değil mi

Valla kanka

Havaalanına git
Dışkapıda güvenlik var bavullar aranıyor onu geç
Sonra anadolu jeti bul zaten çok sayıda bankoları oluyor
Bankoya git nüfus cüzdanını ver hangi uçuş olduğunu söyle misal İzmir 12.15
Bagajını ver
Biletini al
Bilet kesilirken bir koltuk veriliyor sistemden ben çok takmıyorum nerde
Sonra tekrar güvenlik araması var uçuş kapılarına giden onu geç
Kapı sayın bilette yazıyor

El çantanda sıvı bulunduramazsın