Sexy graffiti mi? light blue mu?

ilayay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
58
0
36
Ankara
kızlar escada sexy graffiti veya d&g light blue almaya karar verdim sizce hangisini almalıyım hangisi insanların daha çok dikkatini çeker?

light blue nun kokusunu bilmiyorum ama sexy graffity kullanmıştım çok güzeldi ama açık tenlilere gider. ama light blue hakkında o kadar araştırma yaptım ki sexy graffityden daha güzel olduğunu düşünüyorum ben de alıcam ondan

sexy graffiti den asla vazgecemem.bitince hemen alirim baharda kullanmaya baslarim yazin da kullanirim.herkeste sorar bu ne cok guzel diye.bayiliyorum ben.tene gire degisir ben beyaz tennliyim

Kesinlikle Light Blue !

Ama lütfen orijinali.. Çakmasını lullanan arkadaşlar buram buram limon kokuyorlar birkaç saatten sonra..

kızlar escada sexy graffiti veya d&g light blue almaya karar verdim sizce hangisini almalıyım hangisi insanların daha çok dikkatini çeker?

neden dikkat çekmek istıyorsunki? parfüm kişiye özeldir dikkat çekmek için sürülmez.Dikkat çekmek istıyorsan saygınlığınla dikkat çek.Kımsede yok makbule geçer.

sexy graffiti şekerli bir koku light blue ise fresh sayılan limonlu değişik bir koku.. etki olarak bence graffiti genele daha çok hitap eder..

baskın bir güzelliği yok.. herkes sevemez light blue yu.. sexy i beğenen biriyse özellikle de deneyince karar verirsin artık..

light blue: d&p den de denedim orjinalinide denedim tabikii orjinali çok güzel ama çok kalıcı olmadığını söylüyolar d&pnin kokusunuda beğenmedim o yüzden sexy graffiti alacağım büyük ihtimall

Sexy graffiti bulunduğun ortamda hissedilir ama light blue sevgilin yanına sokulunca (ehiehiehi) duyabileceği muhteşem bir kokudur. Ferah ve güzel. Sexy graffiti daha şekerlidir light blue ise fresh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…