aaiiyyy Vallahi Yazını görür görmez Kesin Kız Demiştim Baldamlam kaydirigubbakcemile5
ıçime Doğmuş Demek Bayılıyorum Kız Çocuklarına Yaa zemuszemus
Yer Onu Deren Teyzesii Yerr Vallahi Kendi Ablam Kadar Çok Sevindim
Elisim Canım Benim Allah Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin ınşallah
hayırlı olsun canım....sağlıkla gelsin prensessssyerimseniben
kaydirigubbakcemile5Ne güzelllll kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:Allahım uzun saglıklı omur versın kuzumuza:Saruboceq: Melegımızı nazarlardan korusun Allahım
hepinize kucak dolusu tesekkur ederim arkadaslar,benim mutlulugumu paylastiginiz benimle sevindiginiz icin,sizleri seviyorum inanin,,,
evet bi kizim olacak iyisallah,ben kizima hep karakizim derim,,bazen der anneeeee benim adim eliiiiif,,niye hep karakizim diyon,kaydirigubbakcemile2
ve iste bitane daha karakizim olacak,aslinda doktor kiz dediginde ahanda boyle oldum:1shok:inanin,cunku,belirtiler e suana kadar yasadigin tum hersey ayni oglumdaki hamileligim gibiydi ve ben diyodum bu kesin erkek diye,,hatta hep erkek ismi dusunuyodum,ama ben yanilmisim ve kizim olacakmis,,,saglikli olsun hayirli olsunda yeter bize,,,,,,,,,,,
RABBIM istiyen herkese bu mubarek gunlerin hatirina evlat nasip etsin,kimselerin kucagini bos birakmasin iyisallah:Saruboceq:
benim sevincimi paylasan herkesinde ,sizlerinde RABBIM gonlune gore versin,omrumuzde hep mutluluk saglik olsun iyisallah:Saruboceq:,sagolun arkadaslara.s.opuyorumnanaktan