Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncelleme geliyor demek, sex yaptıkçaBaşlığa bak. "Sexteki son durum." ne ya ahahah.
Kocamla ilişki yaşamak 1.5 yılımı aldı, bunları yapmayı hayal edemiyorumHerkese merhaba, sex esnasında argo veya küfür yada başka şeyler söylüyor mu eşleriniz ? Sex yaparken başkasını hayalinde kurma da olabiliyormuş ama diğeri sizce normal mi ?
Ben reglim, the mola.Başlığa bak. "Sexteki son durum." ne ya ahahah.
aynen. biz daha ilk çıkan sürümü kullanıyoruz, ilkel. çiftleşme zamanı gelince erkeğim em nadide danslarını icra edip beni ah-uh sesleriyle tavlıyor, görev tamamlanınca da herkes koltuğun bir köşesine tırmanıyorGüncelleme geliyor demek, sex yaptıkça
Offf be anam deşme yaaaaraaaamı ah neler neler diyor ilk insana iniyor, bana diyor kapı hayali kur, muslum ol, örümcek gibi tavandan in…Herkese merhaba, sex esnasında argo veya küfür yada başka şeyler söylüyor mu eşleriniz ? Sex yaparken başkasını hayalinde kurma da olabiliyormuş ama diğeri sizce normal mi ?
Bizim kullandığımız sürümü bilemeyeceğim ama gayet memnunuzaynen. biz daha ilk çıkan sürümü kullanıyoruz, ilkel. çiftleşme zamanı gelince erkeğim em nadide danslarını icra edip beni ah-uh sesleriyle tavlıyor, görev tamamlanınca da herkes koltuğun bir köşesine tırmanıyor
Onun da adabı vardır her halde ya, ya da bize uyacak hali vardır. Erotik bir dil kullanma, yaptıklarını küfürsüz olarak anlatma gibi. Her çiftin bir "ev içi dil"i olduğunu düşünüyorum. Pekala küfür etmeden de tahrik edici konuşulabilir. Ahmet altan çok güzel sevişme anlatır mesela ama bir tek argo kelime kullanmaz. İsteyene yol çokDirty talking türkçe olmuyo ya, bi kere deneyelim dedik de gülmekten üstümüzü başımızı toplayıp uyuduk
Amerikalı biri “oohh baby I wanna lick you so badly” deyince tahriş edici duruyo bence , ama kocam gelip bebeğim seni çok fena yalayasım var” gibi bi cümle kursa orda altıma işerim gülerken Bilmiyorum ben henüz yabancılardakine paralel ama bize uyarlanmış bir erotik dil keşfedemedim. Belli başlı şeyler ok var ama her şey yokOnun da adabı vardır her halde ya, ya da bize uyacak hali vardır. Erotik bir dil kullanma, yaptıklarını küfürsüz olarak anlatma gibi. Her çiftin bir "ev içi dil"i olduğunu düşünüyorum. Pekala küfür etmeden de tahrik edici konuşulabilir. Ahmet altan çok güzel sevişme anlatır mesela ama bir tek argo kelime kullanmaz. İsteyene yol çok
bebeğim seni sısılsıklam edeceğim, dese olmaz mı nasıl diye sormanla da hareket başlar mesela F*** me yerine "seni içimde istiyorum" dense çok daha cezbedici olur hatta. Dili kullanmayı bilmek de önemli hem sesli, hem sessizAmerikalı biri “oohh baby I wanna lick you so badly” deyince tahriş edici duruyo bence , ama kocam gelip bebeğim seni çok fena yalayasım var” gibi bi cümle kursa orda altıma işerim gülerken Bilmiyorum ben henüz yabancılardakine paralel ama bize uyarlanmış bir erotik dil keşfedemedim. Belli başlı şeyler ok var ama her şey yok