Sex In The City Parfüm

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
0
Diğer
Sex In The City Parfüm

Kızlar xxxx bir alışveriş sitesine 50 tl fiyatlı ürün siparişi verdim fakat ürün tedarik sürecindeymiş yani elime ne zaman ulaşır bilinmez.Bende sipariş iptali yerine sipariş değişikliği yapmak istiyorum.Çünkü siparişini verdiğim kozmetik ürünlerini zaten bekleyemediğim için başka yerden satın aldım.

Uzun lafın kısası sipariş değişikliğimi bir parfümle yapmak istiyorum fakat ödeme zaten yapılmış olduğundan aynı miktara eş değer değşiklik olmalı miktara ilave gibi bir durum mümkün değilmiş yoksa ürün iptali olucakmış.

Şimdi bana 50 tl ye kadar fiyatına göre güzel ve kalıcı kokusu olan bir parfüm önerisinde bulunabilirmisiniz.:26:
Mesela bu parfümü kullananınız varmı tavsiye ediyormusunuz eğer ediyorsanız hangi rengi.Ben parfümde çiçek yada şeker kokularını seviyorum ama çokta baymıcak

Kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
??????????????????????????
:26::26::26::26::26::26::26:
Demekki bu fiyata güzel bir parfüm alamk imkansız kimse mesaj yazmadığına göre:44::44::44:

Gerek kalmadı çünkü ürün değişikliğimi parfüm yerine başka bir ürünle gerçekleştirdim.

İlgili kişiler konuyu kapatabilitler.

Bana bile faydası olmadı başkasınada olmayacağına göre kapatılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…