Sevmet'in Diyet Günlüğü: Yeni bir ben!

Bakalım bugün ne yapmışız
sabah:2 adet light üçgen peynir,domates salatalık,5 zeytin,şekersiz çay,tatlı kaşığı kahvaltılık sos
ara:bi nescafe 2si bir arada 5 tane fındık
öğle :sandaviç kaşar peynir ve dmatesli ve ayran
ara:bi aktivya,yarım muz
akşam :1.5 kepçe un çorbası,beş kaşık ıspanak y.,cacık,1 dilim ekmek
ara:1 bardak süt içip yatacam
spor:40 dakika eliptik bisiklet
su 2litre ve 2 bardak yeşil çay
vayyy be güzel oldu bugün ama:44:

Ben asker gibi şafak saymaktayım zaten.İnşallah bende güzel anılar bırakıp giderim.Kendimi hep öyle teselli ediyorum zaman bu geçicek nasıl olsa diye :)
evet ya İnşallah dönüşüm muhteşem olur ve şöyle bi 20 kg falan verip dönebilirim :) günlük yazmıstım ama epey oluyo ben bile unuttum bakmadım hiç.sanırım baya arka sayfalarda kalmıstır veya silinmiştir.
badem fındık leblebi ara öğün olarak tüketebilirim bende iyi fikir yemesi kolay çünkü :)

zor güzelim biliyorum allah kolaylık versin
bak sana bi teklifim ver benimde yaklaşık vermem gereken 20 kg var beraber paylaşım yaparak verebiliriz bu kiloları ne dersin hem diyet konsunda yardımcı oluruz hemde sohbet eder beraber zayıflarız kabul edersen eğer

işte bugünkü listeeeee
sabah : dünküyle aynı aslıda kopyala yapıştır yane iki ligtht üçgen pey,söğüç şekersiz çay,kah. sos,5 yeşil zeytin iki dilim kep ek.
ara:7 badem
öğle eynirli sandaviç ve ayran
ara: bi aktivya,yarım muz
akşam :1 kepçe un çorbası,5 kaşık ıspanak,bir kase cacık ve bi dilim ekmek
ara:yarım armut,yarım mandalina yatmadan önce yarım bardak süt
spr:45 dakika eliptik bisiklet,15 dakika plates
su :içemedim arkadaş ancak 1.5 litre valla midemde balık büyütmek gelio bazen içimde hep suyla doldurmuşum gibi geliyo
ve biraz sonra yeşil çay içcem
bide gittim bugün kendime cilt temizleme sütü neyin aldım bakcam bundan sonra kendime yaaa(bu kaçıncı acep verdiğim söz bilmiom tabi) dün bide yüz maskesi yaptım bi kaç tanede saç maskesi bulsam tamam afroditin karadeniz şubesi olur muyum acep ne dersiniz

ayyyyy canım günlüküm yanlız bıarktım seni ama nediyim hastalıkla uğraşıyom yarın inaşşalh döncem ben sana

ayyyyy canım günlüküm yanlız bıarktım seni ama nediyim hastalıkla uğraşıyom yarın inaşşalh döncem ben sana

geçmiş olsun her şeyden önemlisi sağlık..
Birkaç gündür yazamadım ama diyeti bozmadım :) sadece 1 gün ufak bi kaçamak yaptım.
her gün 40 dk spor yapıyorum 2 lt su ve 2 bardak yeşilçaya devam..akşamda 18.00 den sonra bişey yemiyorum.
tartım olmadıgı için tartılamıyorum bayramdan sonra netten bir tartı alıcam. bayram için evime gidiyorum çok mutluyum:) şimdiden iyi bayramlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…