Sevmet'in Diyet Günlüğü: Yeni bir ben!

sevmet4261

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
50
6
298
Rize
4 yıldır süren bi çekişme bu...yenilgiler içeren bir hikaye.VE şimdi bir kadını yeniden yaratma çabası başlıyor.burası benim can yoldaşım olacak.Başarılarım ,arzularım,öfkelerim...kısacası kendimm
Yeni bir ayaklanma başlatıyorum kendime karşı,bu sefer kaybeden taraf değil kazanan taraf olacağım.
şimdiki kilo:82
ilk hedef:70
ikinci hedef:60
son hedef:55
verilmesi gereken kilo:27
listem kısaca
sabah:iki veya bir dilim kep ekmek,1 kb kutusu peynir,söğüç,şekersiz çay,1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos(haftada iki gün haşlanmış yumurta)
ara:10 tane badem
öğle:genelde iki kep ekmek arası sandaviç ve ayran(okulda olduğum zamanlar)
ara:bir aktivya bir meyve
akşam:çorba,5 kaşık sebze yemeği, salata,yoğurt ürünleri
ara:bir meyve ve bir su bardağı süt
spor :40 dakika bisiklet,15 dakika plates
su şimdilik 1.5 litre zamanla artacak
haydi bismillah akşam menüsüyle başlıcam inşallah

Son düzenleme:
Listelerin güzel görünüyor, et ürünlerine de yer vermeye çalış.
Başaracaksın

teşekkürler smile
okulda olmadığım zamanlar etten yana kullancam öğleyi ama ben köy okulunda çalıştığım için pek yiyecek seçeneğim olmuyo öğle araları

merhaba yazdıklarını okudum kendimi sana yakın buldum. ben de su an bir köy okulunda görevliyim ve sıkıntıdan kendimi abur cubura verdim derken oldum 84 kg 4 gündür başladım diyete mümkün oldugunca dikkat etmeye calısıyorum artık. bende seninkine benzer beslenmeye çalışıyorum umarım irademiz hep böyle kuvvetli olur :)

Teşekkürler tatlım birilerinin beni anlaması çok güzel gerçekten
ben yaklaşık 4 yıldır çekiyorum bu çileyi sorunum okulumla ilgili değil çünkü bir köy okuluna göre standartları oldukça iyi bi yerdeyim sorunum kendimle ilgili benim aslında...birbirimize destek veririsek irademizede sahip çıkacağımıza inanıyorum ben...

gelelim bu akşamın mönüsüne
ara: bi aktivya
akşam:çorba ,yarım palamut buğlama,salata ve yarım bardak lıght kola
ara :çeyrek muz yatmadan öncede süt
spor bugün yapamadım ama yarın mutlaka start veriyorum benim sporla ilgili sorunum yok aslında seviyorum spor yapmayı ama yaktığım enerjinin iki katını yiyince bi getirisi olmuyo

10 badem çok fazla canım ya. onu 5e düşür ve hergün 5 adet badem ye. işe yarıyo hem dinç tutuyo hemde yorgun düşmeni engelliyo + yeşil çayıda unutma asla..

sabah: 2 etimek (öyle bir yerdeyim ki tahıllı ekmek bile yok)
1 domates
1 parça peynir
maydonoz

öğle : 4 kaşık bulgur pilavı yoğurt

leslie ile 3 mil yapıcam ve 2 lt su.
akşam ne yicem hala karar veremedim.. bide sabahları ve geceleri bir bardak ılık sirkeli su içiyorum (2kasık sirke ile)

10 badem çok fazla canım ya. onu 5e düşür ve hergün 5 adet badem ye. işe yarıyo hem dinç tutuyo hemde yorgun düşmeni engelliyo + yeşil çayıda unutma asla..

canım benim on tane fazlaysa tabiki düşürürüm.kasları sıkılaştırmya yardımcı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiom tabiki Yeşil çayı ihmal etmiyorum günde iki bardak mucize yeşil çayda bakkk

canım benim on tane fazlaysa tabiki düşürürüm.kasları sıkılaştırmya yardımcı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiom tabiki Yeşil çayı ihmal etmiyorum günde iki bardak mucize yeşil çayda bakkk

Güzelim merak ettim sen nerde görev yapıyosun birde branş ne ben Rize'deyim.
Menü güzel ama ara öğünü atlamışsın galiba öğlede biraz az olmuş sanki tabi bu benim fikrim
leslieyi bi ara bende yapıodum ama bir türlü ısınamadım o kadına yavvvv

ben Erzurumun bir ilçesindeyim, edebiyat öğretmeniyim.subatta atandım.es durumu olsada gitsem diye bakıyorum :) aslen İzmirliyim ailem esim orda.gidip gelmek çile gibi. merkeze ulaşım cok sıkıntılı.ara öğüne pek vaktim olmuyor aslında.aksam 4 e kadar okuldayım bir tek öğlenleri 45 dk aramız var.ama dediğin doğru arada bişey yemeyince cok acıkıyorum.tenefüsler kısa ama fırsat bulup bişeyler yemeliyim. aksam eve gelince yatasıya kadar abur cubur yerdim kolayla birlikte. ama şimdi yesil elma leblebi ve yesil cayla kandırıyorum kendimi :)

inan ki seni çok ama çok iyi anlıyorum
bir buçuk yıl batmanda çalıştım eşimden ayrıydım gerçeketen çok zor bir durum allah kolaylık versin ben 6 senemdeyim meslekte,sınıfçıyım işimi çok seviyorum ama gerçekten bazı durumlar insanı epey zorluyo hele bide doğuda yaşam çok zor hele bide yanlız ve eşinden ayrıysan
ben rizenin bir köyünde görev yapıyorum şartlarıda çok iyi rahatım
bak sana bi tavsiye benden kendini şöle motive et bugünler geçecek emin ol biraz zor oluyo ama bitiyo hatta geçen bi kaç öğrencimle facede görüştük çok mutlu oldum güzel anılarda bırakıyosun yani erzurumdan eşinin yanına döndüğünde daha fit olacam diye söz ver kendine
bende yanındayım her daim tamammı okul içinde ben çoğu zaman evden götürüyorum öle basit şeyler yenmesi kolay badem veya fındık ara öğünler için öğle içinde sandaviç yapıom
bu arada bi günlüğün var mı ben bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…