- Konu Sahibi sevmet4261
-
sen yeterki azmet elbet verirsin.
azmin elinden ne kurtulmuş ki
merhaba yazdıklarını okudum kendimi sana yakın buldum. ben de su an bir köy okulunda görevliyim ve sıkıntıdan kendimi abur cubura verdim derken oldum 84 kg4 gündür başladım diyete mümkün oldugunca dikkat etmeye calısıyorum artık. bende seninkine benzer beslenmeye çalışıyorum umarım irademiz hep böyle kuvvetli olur :)
10 badem çok fazla canım ya. onu 5e düşür ve hergün 5 adet badem ye. işe yarıyo hem dinç tutuyo hemde yorgun düşmeni engelliyo + yeşil çayıda unutma asla..
10 badem çok fazla canım ya. onu 5e düşür ve hergün 5 adet badem ye. işe yarıyo hem dinç tutuyo hemde yorgun düşmeni engelliyo + yeşil çayıda unutma asla..
sabah: 2 etimek (öyle bir yerdeyim ki tahıllı ekmek bile yok)
1 domates
1 parça peynir
maydonoz
öğle : 4 kaşık bulgur pilavı yoğurt
leslie ile 3 mil yapıcam ve 2 lt su.
akşam ne yicem hala karar veremedim.. bide sabahları ve geceleri bir bardak ılık sirkeli su içiyorum (2kasık sirke ile)
Güzelim merak ettim sen nerde görev yapıyosun birde branş ne ben Rize'deyim.
Menü güzel ama ara öğünü atlamışsın galiba öğlede biraz az olmuş sanki tabi bu benim fikrim
leslieyi bi ara bende yapıodum ama bir türlü ısınamadım o kadına yavvvv
ben Erzurumun bir ilçesindeyim, edebiyat öğretmeniyim.subatta atandım.es durumu olsada gitsem diye bakıyorum :) aslen İzmirliyim ailem esim orda.gidip gelmek çile gibi. merkeze ulaşım cok sıkıntılı.ara öğüne pek vaktim olmuyor aslında.aksam 4 e kadar okuldayım bir tek öğlenleri 45 dk aramız var.ama dediğin doğru arada bişey yemeyince cok acıkıyorum.tenefüsler kısa ama fırsat bulup bişeyler yemeliyim. aksam eve gelince yatasıya kadar abur cubur yerdim kolayla birlikte. ama şimdi yesil elma leblebi ve yesil cayla kandırıyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?