sevmediğiniz kişilerle mecbur görüşünce ne yapıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zaten bu tipler her yerde. kendi konumlarını illa her şeyin en güzeli olarak görüyorlar işte kafa meselesi.

işte ben bu kafada olmadığım için herkesin kendi kararı gözüyle baktığımdan kendimi başkalarıyla kıyaslayıp da oh süperim kafasında düşünemiyorum hiç mesela o yüzden öyle laflar aklıma bile gelmez.

ama iyimiş valla bunlar bulaşırlarsa burdan yürüyeyim.

evlilik aşkı öldürüyor da diyeyim tam olsun eheh. başka neler diyor arkadaşın :)))

ay bizi düşürdükleri hale bak sen de ona bana dediklerini söyle bari

böyle şeyler valla başka gelmedi şu an aklıma
çok fenalar çok
ama alışılıyor böylelerine de başedersin bir süre sonra eminim
en kötü konuyu atla en kötü duymamazlıktan gel ay çok acıktım ben kebap söylicem falan filan çevir gitsin mevzuyu

Arkadas olarak sevmediğim tek bir kişi ile bile görüşüp kendimi sıkıntıya sokmam
Ama aile olarak gorusmek istemediğim kişiler var
Onlarla gorusmeye giderken modum düşüyor
Kasılıyorum
Birlikteyken de carpıntım oluyor ve huzursuzluk
ZMan bir türlü gecmıyor

Öyle insanların laf sokmalarini bile umursamiyorum. İyice sinir oluyorlar. Gorusmemek en iyisi. Bana öyle yapanı çekemem daha buz gibi olurum anlarlar zaten. Ama ortak arkadaşlar var madem genelde onlarla ortak muhabbet kurup diğerleriyle asgari konuşun.

Görüşmüyorum,ortak olarak görüşülecek ise de gitmiyorum.
Sivri dilliyim ben biraz,susmam çünkü ortam acayip gerilir boş yere sinir olmaya lüzum yok.
Hiç gitmemek gitmekten daha çekilir bence.

aha bunlar panik atak belirtisi bi psikiyatr a görünseniz iyi olur.

benim öyle çarpıntım falan olmuyor valla, ohooo ben nelerle uğraşıyorum 3-5 arkadaşa kalbim çarpacaksa yanmışım. size de bu kafayı tavsiye ederim. aile üyelerinden de kendim görüşmek istemediğimle görüşmüyorum ben. arkadaşlardan da öyle ama işte ortak arkadaş olunca mecbur.

valla ben onu yaparsam eziklik olarak göreceklerini düşünüyorum. çünkü öyle bir hissiyat veriyorlar insana sanki laf sokmasına cevap vermezsen dozu arttıracaklarmış gibi hadsizler çünkü kendi aralarında da huzursuzlar.

aynen buz gibiyim, birinin eşi sıcak kanlı benim doğduğum ilçede çalışıyor onla mesela daha sıcak muhabbet ediyoruz karısından:) kız normalde dediğim şeye cevap vermezdi öğrenciliğimizin sonunda bi tuhaf triplere girdiydi, geçen senelerde bi buluşmada eşi muhabbet açtı şirin şirin konuşuyordu ben de ona uyum sağladım baktım kız da hemen sohbete ortak oluyor şirin şirin bi gülesim geldi içimden

ama evet diğer kızlarla yakın oturup onlarla muhabbet ederim genelde zaten öyle yapıyorum. bi kez yanlarına denk geldim de ikisi de buz kestiler ııyk soğuk nevaleler.

Selam... merhaba...gule gule

aynen :)

Görüşmüyorum,ortak olarak görüşülecek ise de gitmiyorum.
Sivri dilliyim ben biraz,susmam çünkü ortam acayip gerilir boş yere sinir olmaya lüzum yok.
Hiç gitmemek gitmekten daha çekilir bence.

ben de görüşmüyorum birebir zaten anca böyle kırk yılda bir düğünde yok işte doğum gününde vs.

diğer arkadaşlarımı ihmal ettim ondan onları görmek istiyorum. ben de lafımı esirgemem ondan orta karar bi laf çarpıtma yapmam gerek yeterince ortamı germeden sadece onlar sinir olmalı. hassas bi denge. genelde tutturuyorum aslıdna.

ahah bu iyi fikirmiş ısmarlamaya çevirmek.

ben genelde hayatımdan çıkarırım böylelerini ondan varlıklarına alışamıyorum :)

Benim bir arkadaşım vardı üniversite yıllarımda. Bir dönem beraber sunumlar falan yaptık biraz samimiyet kurmuştuk. Ama kız o kadar negatif biriydi ki yani kendi düşüncelerini hep en doğru gören, her konu hakkında olumsuz düşünen, herkes hakkında kötü konuşan, durduk yere laf soktuğunda matah bir şey yaptığını zanneden biriydi. Başkasında yerdiği her şeyi kendi yapardı. Yan yana geldiğimiz anda enerjimi emiyordu resmen.

Ben de artık mesafe koymaya başladım, buluşmaya çağırınca bahane buldum gitmedim, konuşmalarımı azalttım, özel hayatımdan bahsetmedim. Böyle böyle görüşmüyorum şu an. Ne düşündüğü de umurumda değil, beni çok yoran birisiydi. Size de tavsiye ederim görüşmemenizi kafanız çok rahatlar.

evet benim de en yakın arkadaşım öyleydi ondan uzaklaştım. öyle tipleri etrafımda bulundurmuyorum zaten.

ama ne yazık ki benim eşrafım küçük, elbet denk geliyorsun ya ortak arkadaşlarla ya meslek olarak vs vs. mecburen aynı ortamda olunuyor. işte o zaman da hep soğuk böyle açık vermeyecek şekilde durmak sinirimi bozuyor çünkü ben öyle bi tip değilim normalde kendim gibi olamıyorum.

neyse bu arkadaşlarım da en sonunda anlayacak bunlarla görüşmenin çok matah olmadığını ama kendileri bu kararı versinler ben etkilemek istemiyorum öyle manipüle eden tiplerden nefret ederim.

Akraba olmadugı surece etrafımda tutmuyrum oyle tıplerı ya ne ıslerı var acık arayan tıplerın etrafımda ama yakın akrabaysa falan soguk davranırım mesafemı koyarım

Bi bahane uydurup gitme bence. Ben sevmediğim insanlara hiç tahammül edemem. O yüzden aynı ortamda bulunmazdım yerinde olsam

Eğer gideceksen kesinlikle olduğunun 2 3 katı bakımlı güzel ve özenli git.
Nasılsam öyleyimler bunlar gibilerine pek sökmüyor bırak sana hayran kalıp kıskançlıkla sokacakları lafları şaşırsınlar :)

Akraba olmadugı surece etrafımda tutmuyrum oyle tıplerı ya ne ıslerı var acık arayan tıplerın etrafımda ama yakın akrabaysa falan soguk davranırım mesafemı koyarım

aynen ben de öyleyim işte. de onlar var diye de arkadaşlarımdan mahrum kalmak istemiyorum.

Bi bahane uydurup gitme bence. Ben sevmediğim insanlara hiç tahammül edemem. O yüzden aynı ortamda bulunmazdım yerinde olsam

arkadaşalrımı görmek istiyorum onlar yüzünden gitmezsem daha da hoşlarına gider bence. oh bak kaçırttık bizim krallığımız kafasına girerler eminim.

ya işte ben de sırf o yüzden biraz paspal gideyim de benle uğraşmazlar belki artık diye düşündüm içimden bi yandan da. hani belki rakip havasından çıkarlar belki ama bilemedim tabi.

bu sefer o laflarla uğraşmak yoruyor insanı. hoş kendi arkadaşlarına bile laf sokan tipler bunlar. ne yapsam nası olsa ortamı gerecekler zorla.

Soğuk durmaktan ziyade mesafeli olmaya çalışın. Yani merhabanızı nasılsınınızı ihmal etmeyin ama samimi muhabbetlere girmeyin, gerektikçe konuşun. Sanki onlarla yeni tanışmışsınız gibi düşünün nasıl yeni tanıştıklarımızla hemen muhabbet kuramayız ya, ama soğuk da olmayız. Soğuk olursanız sizden negatif enerji alırlar, sizin arkadaşlarınızı manipüle edebilirler siz etmediğiniz halde. "Yaa drsheldoncooper bize niye bu kadar soğuk, biz ona bir şey yapmadık ki" gibi. O kozu vermeyin derim. Biraz ortayı bulma işi size kalıyor maalesef.

yok yok o safhayı geçtik zaten ortak arkadaşlarım da durumun farkında. hatta onlar diyor sana karşı oldular (benim eski kankamla biri çok yakın o sanırım aklına girdi) gereksiz yere vs diye.

işte biraz bilmiyorum yarın eşleri vs gelecek mi, çok sayıda olmanın avantajını kullanıyorlar ben tek gidince. ama tek de olsam kendimi güçlü hissediyorum sıkıntı yok.

evet hatta aksine gayet düzeyli davranmayı düşünüyorum sıcak olmayacağım orası kesin de nötr ve duvar gibi biraz vakur yanlış bir hareket onlar yapacak böylece ortak arkadaşlarım da görecek kim doğru kim yanlış. zaten farkındalar orası da ayrı da. işte ortak arkadaşlarım haddinden fazla iyi insanlar ondan böyle tipleri de çekebiliyorlar. fazla iyi niyetliler, birlik olalım zamanla ayrılıp kopmayalım derdindeler farkındayım ondan onların isteğini bozmamaya çalışıyorum güzel bi iyi niyet ama yapılan kişi hak etmeli bence.

neyse zaten bikaç aya hepsi gidecek buradan çok kafama takmak istemiyorum ondan. muhtemelen bi daha suratlarını görmeyeceğim :)

çok güzel bi gündü gıcık kızlardan biri gelmedi diğeri de başka birinin küçük yiğeniyle oynadı sürekli çünkü kimse onu takmadı. giderken de sevgilim uzakta olduğu için "allah kavuştursun" dedi dalga geçer gibi inş dedim geçtim ama esas kendi eşiyle aynı şeyi yaşayacak eş durumu yapamayacaklar çünkü farklı meslekten. içimden parayla değil sırayla diyesim geldi. o küçük yiğen gidince de hemen kalktı tuhaf durmasın konuşamıcak şekilde diye.

onun dışında harika bi gündü bol bol güldük konuştuk kızları arabayla evlerine bıraktım ki hep beni bırakanlara özenirdim ne güzel kullanıyosun bi gün ben de seni böyle bırakır mıyım dediğim arkadaşı bugün ben bıraktım.

benim adıma küçük ama kendi içimde pozitif gelişmeler bunlar.

herkese teşekkür ediyorum aslında hiç düşünmeye değmeyecek bi sorunmuş hiç gerilmedim arkadaşlarla topluca görüşmüş oldum hepsi de bana pozitiftiler doğru insanları bulmuşum ona sevindim.

Tanımıyormuş gibi davranırım çatlasınlar diye de süslenir püslenir çıkarım ben olsam :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…