- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Onlar yokmus gibi davranin yuzlerine dahi bakmayin anlarlar.ortak arkadaşlar aracılığıyla görüşmek zorunda kaldığım 2 kişi var. bunlar gerçekten çok huzursuz tipler, ortak arkadaşlarım bile kabul ediyorlar, "sırf o kadar sene arkadaş kaldık kopmayalım diye çekiyoruz" diyorlar. bir tanesi benim eski kankamın yakın arkadaşı (sonradan bana gard aldı uzaklaştım ama hala arkamdan konuşuyor o eski kanka)
yarın o ortak arkadaşlarımla görüşmek için onlar birlikte toplaşıyorlarmış ben de katılacağım çünkü hepimiz yoğunuz görebilmek için fırsat ancak yarın var, ama o sevmediklerim de olacak. önüne gelene laf sokan tipler bunlar, bana, kendi arkadaşına, birbirine... ikisi de evliler sanırsınız 60 yaşında insanlarız her muhabbeti evliliğe getiriyorlar vs. benim de içimden hiç selamlaşmak konuşmak dahi gelmiyor onlara ama nasıl davransam da bilemiyorum. mesela mekana gelince hiç merhabalaşmak istemiyorum tek tek? ya da ayrılırken, napsam?
bir de bu aralar keyfim yok pek, çok paspalım böyle ojem çıktı kaşım çıktı gözümde enfeksiyon çıktı eski püskü gözlüğümü kullanıyorum lens takamıyorum resmen altıma eşofman çekip gidesim var, koz vermiş olur muyum onlara? çok dedikoducu tipler olduklarından arkamdan o eski kankama dahi haber salarlar ama artık açık vermemek için kasmaktan bıktım onlara. normalde olsa sallamam ne haldeysem çıkarım da. ne bileyim ne dersiniz kızlar?
Her zaman görüşemediğiniz arkadaşlarınızla çıkık ojelerle ve eşofmanla mı gideceksiniz? Dedikoducu olmasalar bile yaparlar emin ol.kendime çeki düzen verir öyle gider, topluca bi merhaba ve hoşçakalın der samimi olduklarıma sarılırdım herhalde. Baktın laf sokuyorlar yoksay duymamazlıktan gel. Hiç canın görmek istemiyorsa da gitme başka bi gün buluşursunuz.ortak arkadaşlar aracılığıyla görüşmek zorunda kaldığım 2 kişi var. bunlar gerçekten çok huzursuz tipler, ortak arkadaşlarım bile kabul ediyorlar, "sırf o kadar sene arkadaş kaldık kopmayalım diye çekiyoruz" diyorlar. bir tanesi benim eski kankamın yakın arkadaşı (sonradan bana gard aldı uzaklaştım ama hala arkamdan konuşuyor o eski kanka)
yarın o ortak arkadaşlarımla görüşmek için onlar birlikte toplaşıyorlarmış ben de katılacağım çünkü hepimiz yoğunuz görebilmek için fırsat ancak yarın var, ama o sevmediklerim de olacak. önüne gelene laf sokan tipler bunlar, bana, kendi arkadaşına, birbirine... ikisi de evliler sanırsınız 60 yaşında insanlarız her muhabbeti evliliğe getiriyorlar vs. benim de içimden hiç selamlaşmak konuşmak dahi gelmiyor onlara ama nasıl davransam da bilemiyorum. mesela mekana gelince hiç merhabalaşmak istemiyorum tek tek? ya da ayrılırken, napsam?
bir de bu aralar keyfim yok pek, çok paspalım böyle ojem çıktı kaşım çıktı gözümde enfeksiyon çıktı eski püskü gözlüğümü kullanıyorum lens takamıyorum resmen altıma eşofman çekip gidesim var, koz vermiş olur muyum onlara? çok dedikoducu tipler olduklarından arkamdan o eski kankama dahi haber salarlar ama artık açık vermemek için kasmaktan bıktım onlara. normalde olsa sallamam ne haldeysem çıkarım da. ne bileyim ne dersiniz kızlar?
Sevmediginiz insanlar varsa, huzursuz olucaksaniz gitmeyin bence.
Sevdiklerinizle uygun bir zamanda onlar yokken gorusursunuz.
Bu hayattaki en büyük hapishane o ne der bu ne der hapishanesi
Kim ne derse desin.
Biraz daha yaşınız ilerlesin bunların bomboş takıntılar olduğunu anlayacaksınız.
Keyfinize bakın.
Her zaman görüşemediğiniz arkadaşlarınızla çıkık ojelerle ve eşofmanla mı gideceksiniz? Dedikoducu olmasalar bile yaparlar emin ol.kendime çeki düzen verir öyle gider, topluca bi merhaba ve hoşçakalın der samimi olduklarıma sarılırdım herhalde. Baktın laf sokuyorlar yoksay duymamazlıktan gel. Hiç canın görmek istemiyorsa da gitme başka bi gün buluşursunuz.
Normalde evden nasıl cikacaksam oyle cikarim, insanlarin eline nasil koz verecegim umrumda olmaz, hele de sevmedigim insanlarin ne dusunduguyle hic ilgilenmiyorum tavsiye ederim :)
Hazırlan şöyle güzelce, tüm bakımlarını yaptır ama bunu kendi egonu tatmin için yap,o dedikoducu tiplere nazire olsun diye yap. Git o görüşmeye. Herkesle merhaba etme ,ortaya bi merhaba koyver. Rahat ol. Sinirlerini ziyadesiyle bozarsin.
işte uygun zaman yok gerçekten hepsini birden görecek, hepsi çok yoğunlar, herkes kendi derdinde.
aslında huzursuz olmam alıştım ama arkadaşım "seni huzursuz etmesinler" diye düşündü ben de ondan sonra düşündüm böyle bir şey.
doğru söylüyorsunuz bunu aşamadım bi türlü. hani direkt o dedikoduları duymasam aracılar aracılığıyla belki salıvericeğim ama devam ettikçe kendimi açık vermeyeyim diye kasmaktan bi harap buldum.
ben olsam o halde kesin üşenir gitmezdimortak arkadaşlar aracılığıyla görüşmek zorunda kaldığım 2 kişi var. bunlar gerçekten çok huzursuz tipler, ortak arkadaşlarım bile kabul ediyorlar, "sırf o kadar sene arkadaş kaldık kopmayalım diye çekiyoruz" diyorlar. bir tanesi benim eski kankamın yakın arkadaşı (sonradan bana gard aldı uzaklaştım ama hala arkamdan konuşuyor o eski kanka)
Ne kadar çabuk aşarsanız o kadar rahat edersiniz.Bırakın ne derse desin size diyen başkasına demiyor mu?
herkes farkındadır.Size o lafları duyuranında onlardan farkı yok bilesiniz.Siz bildikten ve öyle rahat mutlu
hissettikten sonra kimin ne dediğinin hiç önemi yok.Boş insanlarla kendinizi doldurmayın.
Selam bile vermekten imtina edecek kadar değer vermediğiniz insanın fikirlerinden size ne?
ben olsam o halde kesin üşenir gitmezdim
hele dededikoducularsa
ama doğrusu geçen ben de sevmediğim biriisiyle görüşmek durumundaydım
ve artık tecrübeliydim ona karşı ve eline koz vermeden kıvırdım muhabbeti
mesela geçmekte çok zorlandığım ders vardı ve hala emin değilim geçip geçmediğimden
ama gayet söylemedim
başka hiçbi kötü şeyden bahsetmedim yine her şey mükemmel her şey normal seyrinde gibi konuştum
çnükü bir tek şeyi söylesem moralimi bozacak adım gibi emindim
sen de taktikli davran yani
Kuaföre git ordan geç buluşma yerine.
Ortaya merhaba de sonra da (sallamasyon) evli bi arkadaşımın dertlerinden bekarlığın sultanlık olduğundan laf sokardım
aynen öyle konuları onların aleyhine döndür çok zorlarlarsa daevet işte.
zaten kendi aralarında bile yarışıyor bu iki kişi. hayatı somut şeylerden ibaret görüp bunlardan dolayı kendi hanelerine +1 yazıldı sanıyorlar. mesela sınava çalışıyorum çok uzattım ben istediğim bölüm olsun diye, bunların ikisi de istemedikleri bölümleri zorla yazdılar bana "ay hala çalışıyormusun kazanamadın mı ya " diye dalga geçerek laf ettiler ben de cevap olarak "istemediğim yerde mutsuz olmaktan iyidir" dedim geçtim.
işte şimdi onların aklınca ben baya kötü durumdayım, işte bekarım vs ohoo onlar evlendi mükemmel hayatları var ondan sürekli evliliğe getiriyorlar mevzuyu. bizden bikaç yaş küçük ortak arkadaşımıza doğum gününde "senin yaşında ben hamileydim geç kaldın" dedi mesela gayet ciddi bi şekilde ki, bu kızla araları çok iyi. ona bile laf sokuyor bu şekilde aklınca. kızın morali bozuldu durduk yere.
ben de söylemiyorum bi çok şeyi onlarla direkt muhabbet etmiyorum zaten. o ortak arkadaşlarım bile öyle yapıyormuş konuşmuyoruz kötü şeyleri onlarla havadan sudan dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?