SeVMeden evlenen varmı

zennubee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
452
78
Şu veya bu nedenden Yada mantık ile sevmeden veya sevdiğini zannederek evlenenler

Sene 2015 neden sevmeyerek evlensinki insanlar ?
Silah zoruylami evleniyorlar ?
Sevdigini zannederekde ne demekki ? Tabiki herkes sevdigi ve hayati beraber paylasmak istedigi icin o insanla evlenir.
Ben senin konunu anlamadim canim, biraz daha detayli acikla ne istedigini ?

Canım hayat tecrübeleri vardır insanların senin böle bi tecrüben yok belliki ama yapılan her Evlilik senin Dediğin gibi olsaydı bu kadar mutsuzluk Boşanma aldatma niye peki

Bu kadar mutsuzluk ve bosanma, nerden geliyor sence ?

Birçok nedeni var tabi tek bir nedeni yok bu işin

Bir kere bir genc kiz evlenmeden önce, okumus, meslegini ele almis bir kac sene is hayatinda calismis , ayaklari üzerinde durmus olmasi, onun arkasindan yaptigi evlilige cok güzel seyler katar.
Ama cok genc yasta evlenmis, okumamis, meslegi yok, para kazanma potansiyeli yok sadece ve sadece o evlendigi erkege ve o erkegin ailesine muhtac ise, ömür boyu mutsuz olmasi programlasmistir demek.
Tabiki herkes ve hersey icin genelleme yapmamak lazim fakat, okumus ve meslegi olan bir insanin her zaman hayati okumamis ve meslegi olmayandan bin kat daha iyidir.
Okumus insan, donanimli insandir. Kimse ona kolay kolay kötülük yapamaz, cünkü ayaklari güclü yere basan bir insani kimse yikamaz kolay kolay.

Etrafımda ne yazık ki oldu böyle durumlar.
Yaşı 30lara geldiği için yalnızlık korkusu ile okumuş etmiş, birikimli kızların evlendiğine şahit oldum.

Toplum baskısı bizleri asla rahat bırakmıyor maalesef ve yaş geçiyor diye kalbi çarpmadan evlenen çok insan var.
Allah kimseyi öyle bir tercih yapmak zorunda bırakmaz inşallah. =(((
Düşündükçe ürperiyorum. Ne kadar acı bir şey. =((

Okumuş olsan da bu değişmez. Etrafın dırdırından uzakta yaşayan biri için kolaydır yalnızlık.
Ama kalabalıklar içindeyse bunalıp kendini evliliğe programlıyorlar ve gözlerini karartıp evleniyorlar.
Kimisi memnun halinden. Kimisi için endişe duyuyorum; ne kadar süre boyunca aşık olmadan katlanabilecekler bu evliliklere diye ...

Tercih meselesi.

Ama şu da var ki hiçbir şekilde için ısınmazsa yapamazsın.
Benim bahsettiklerim heyecanla, aşkla evlenmemiş olsalar bile biraz olsun sempati duyuyorlardı. Ama işte öyle bir evliliği de kim ister ki? Çok kötü bir durum. =/

Evlilik zor iş.biraz sempati ile Olcak bişi değil. Zaman o sempatiyi Alıp nefrete bile dönüştürebiliyor.çok görüyüyorum birbirine tahammül EdeMEyEn çiftler

bnede çok görüyorum .evlenmiş olmak için yapılan evlilikleri.daha geçenlerde bi yakınım toplasan on kere görmediği bi kızla evlendi.seviyormusun diye sordugumuz da cvp huyunu beğeniyorum oldu.bu evlilik nereye kadar gider veya ne kadar mutluluk getirebilir ki. huy güzelliği önemli diyoruz tamam da baktıgında yüreginin çarpmadığı biri ile zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…