• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Seviyorum sac orgulerini, ne yapayım :)))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
$2_8818706734fd593e0e866b.jpeg ...........................

Balık sırtı orebılıyorum ama bu karısık orgulerı yapamıyorum :37:

acayip örgü yeteneğim var balık sırtı mısır yada normal örgü hepsini yaparım genç kızlar beni görünce hemen tarağı tokayı alıp gelirler özellikle ablam bak bi plan yaptım diye başlatır anlatmaya bnde örerim yada netten secip örerim hem kendime hem başkasına yaptıklarım şahane oluyo özellikle kendime taç şeklinde balık sırtı yapıyorum onu cok seviyorum

aynen bende ya bir tuhaf oluyo yamuk yumuk :1::1::1:
hah:1: benimkidee ya kendime sade örgü yaparımda ahh bide böyle artistik modelleri yapabilsem :1:

aaaaa, misafirlerim gelmis, hos geldiniz kizlar. benim annemin elinden her turlu orgu geliyor masaALLAH . o yuzden internetden her gun orgulere bakiyorujm :)))

h.b. ahh benim annemde yapardı zamnında okula giderken ilkokula :1: şimdii nerdeee :1:

acayip örgü yeteneğim var balık sırtı mısır yada normal örgü hepsini yaparım genç kızlar beni görünce hemen tarağı tokayı alıp gelirler özellikle ablam bak bi plan yaptım diye başlatır anlatmaya bnde örerim yada netten secip örerim hem kendime hem başkasına yaptıklarım şahane oluyo özellikle kendime taç şeklinde balık sırtı yapıyorum onu cok seviyorum
kendine yapmak cok guzel. ben ne kendime ne de bir baskasina yaptim daha once. belki denersem yap[arim ama denemedim

Back