seviyorum ama olmuyor kafam gitti yardim:(

Morcicek9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
18
8
meraba arkadaslar direk konuya giriyorum 18 yasindayim yillardir arkadaslik kurdugum biriyle yaklasik 1 aydir bi iliskimiz var ve cok deneyimim olmamasina ragmen bunun ozel ve farkli oldugunu hissedebiliyorum fakat tek sorunu cook vurdumduymaz veya cocuk . ben onceki arkadaslik ve baska iliskilerimde yasadigim hayal kirikliklari yuzunden cok karamsar ve supheci olabiliyorum kabul ama o biraz fazla hafife aliyir gibi . kavga bile edemiyoruz guluyor sinirden mi dalgadanmi bilmiyorum genel olaak hayatinin her aninda cok ciddiyetsiz hic bir seyi umursamiyo ve ben aksine biraz takintili ve hassas bi insanim ozel iliskilerimi ciddiye alirim ve ona gore davranirim hayatimin merkezi haline getiririm , ayrica onun ilk iliskisiyim ve yillardir bana olan sevgisinin ilgisini biliyordum onun ilk sevdigi kisiyim . acemiliginemi vermem gerekiyo anlamadim ama cok yipraniyorum sorun bendeysede nasil cozucem isin isinden cikamaz oldum. suanda ilk kez arkadaslariyla tatile gitti bodrum gecelerine akiyor sapitiyor tozutuyor kendini kaybediyor ve ben burdan onu kolluyorum daha sonraa pisman olucagi seyleri engelllemeye calisiyorum , sonra hatasinin farkina variyor ve dedigi tek sey askim ozur dilerim bi daha olmicak ya bi anlik oluyo tarzi seyler . ve benim icimde patliyo artik.. kiskancligimi saymiyorum bile yalandan eglencene bak keyfini cikar demek zor geliyor artik.yazabilicegim daha cok sey var ama cok uzun oldu sanirim … yardimci olursaniz sevinirim

Çok üstüne düşme. .
Odak noktan o olmasın. .
Akışına bırak. .

Belli ki birbirinize uygun olmayan bir çiftsiniz.
Bunun ilk ilişkisi, üçüncü ilişkisi olmasıyla alakası yok.
Neden zorluyorsun ki?

bu yonden bakmamistim hic.. eski arkadas oldugumuz icin birbirimize son derece uyumlu oldugumuzu dusunmusumdur aksine...

bence karsındaki daha olgunlaşmamış ve genel olarak hayatı ciddiye almayan bir tip, hic sevmem ama Seninde cok olgunlaştığını düşünmüyorum, daha 18 sin, birçoğumuzun nazarında cocuksun(kızma bana) fikirlerin Duyguların değişecek zamanla, o Yüzden sende cok fazla ciddiye alma. Ciddiye aldıgın tek sey okulun olsun lütfen

annemle bazen bu konulari paylastigimda oda boyle diyor . bende derslerimin ilk oncelik oldugunun farkindayim . tek istedigim kafama takmamak ve rahatlamak . bunun icin illa ayrilmamizmi gerekiyor acaba

annemle bazen bu konulari paylastigimda oda boyle diyor . bende derslerimin ilk oncelik oldugunun farkindayim . tek istedigim kafama takmamak ve rahatlamak . bunun icin illa ayrilmamizmi gerekiyor acaba
Ayrıl, Ayrılma bisey diyemem ama sende ciddiye alma madem. Kafanın rahatlaması icin bunu yapmalısın. Sonrasında zaten hersey kendiliğinden gelişir. Sende ciddiye almazsan onu, o gercekten seviyorsa üzerine düşecektir. Inan taktik falan uygulayan biri değilim tatlım ama erkeklerin hepsi düz mantık oldugundan, bu ciddiye almama, sallamama, iplememe adı her neyse işte, hepsinde işe yarıyor

Benden sana abla tavsiyesi, seni ciddiye alanı sende al, almayan kendi bilir. Icinde fırtınalar kopuyor, biliyorum, ama bunu karsı tarafa yansıtma, bırak o tutuşsun, ters köşe yap. Bu kız böyle değildi ne oldu desin. Rica ederim

Eee burada hep Zıt yönlerinizi anlatmışsın.

aslinda dusununce cok fazla kayda deger ortak yonumuz yok. ben atesim o su sanki . ben kavga ve tartisma cikarak taraf. o ne kadar sinirlensede giki cikmaz . kisiligimi boyle yoksa hhic biseyi ciddiye almiyormu bu kotumu iyimi cozebilmis de degilim ...

Nesi iyi bunun?
Çocuk senin sinirlenmeni, üzülmeni önemsemiyor.
Kısaca sana değer vermiyor.
Bu mu iyi?

Lutfen kizma ama yasin daha 18 ve simdiye kadar bir cok iliskim oldu ve cok yiprandim kolay guvenemiyorum gibi laflar soyluyorsun. Neden bu yasta kendine bunu ediyorsun? Erkekler hep cikacaktir karsina sen okulunu oku kendini tani gencligini bi erkeksiz dirdirsiz yasa. Zaten iyi bi insan cikarsa karsina guvenerek cikarsin onunla. Senin iyiligin icin yazdim bunu umarim alinmazsin.

Erkek arkadasina gelince. Seni ciddiye almiyor sanki. Herseyi yapip sonra ozur dilerim diyip ustunu kapatiyor. Ortak yonlerinizde yok. Bosuna sinir stres ediyorsun kendine. Bosver gitsin.

kizmiyorum tabiki yorumunuz icin tesekkur ederim haklisiniz cogu koonuda ancak ben bircok iliskim oldu demedim az deneyimim olmasina ragmen onun farkli oldugunu hissedebiliyorum bundan once 1 iliskim daha olmustu. bosuna yipraniyorum evet billiyorum kendi halime uzuldugum bile oluyor hatta ama kendime laf gecirmekte zorlaniyorum tesekkur ederim bu arada

Simdi tekrar okudum kusura bakma deneyimim olmamasina ragmen yazdigini olmasina ragmen olarak okumusum
Sen bizden iyi bilirsin eger degecek bir insansa ugras biraz daha ama degmiyorsa kendine yazik etme. Benim burdan anladigim adam seni ve iliskinizi ciddiye almiyor

aslinda oyle diyemem haksizlik etmis olurum benimle ilgileniyor onemsiyor ustume dusuyor hersey tamam ama o genel olarak hic bir seyi ciddiye almiyorki iste alsa bile icinde yasiyor . ben onu boyle anladim , bazen onun gibi olmak istiyorum acikcasi hic bi konuyu kafasina takmiyor uzuluyor ediyor ama fazla kisa bir sure . beni sevdiginden ve kaybetmekten korktugundan eminim,ama kendi kafamda celistigim seyler vardi ve burdada goruyorumki hakliymisim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…