Çok üstüne düşme. .
Odak noktan o olmasın. .
Akışına bırak. .
Derslerine çalış. .keske birakabilsem dedim ya biraz takintiliyim galiba..
Belli ki birbirinize uygun olmayan bir çiftsiniz.
Bunun ilk ilişkisi, üçüncü ilişkisi olmasıyla alakası yok.
Neden zorluyorsun ki?
bence karsındaki daha olgunlaşmamış ve genel olarak hayatı ciddiye almayan bir tip, hic sevmemama Seninde cok olgunlaştığını düşünmüyorum, daha 18 sin, birçoğumuzun nazarında cocuksun(kızma bana) fikirlerin Duyguların değişecek zamanla, o Yüzden sende cok fazla ciddiye alma. Ciddiye aldıgın tek sey okulun olsun lütfen
Ayrıl, Ayrılma bisey diyemem ama sende ciddiye alma madem. Kafanın rahatlaması icin bunu yapmalısın. Sonrasında zaten hersey kendiliğinden gelişir. Sende ciddiye almazsan onu, o gercekten seviyorsa üzerine düşecektir. Inan taktik falan uygulayan biri değilim tatlım ama erkeklerin hepsi düz mantık oldugundan, bu ciddiye almama, sallamama, iplememe adı her neyse işte, hepsinde işe yarıyorannemle bazen bu konulari paylastigimda oda boyle diyor . bende derslerimin ilk oncelik oldugunun farkindayim . tek istedigim kafama takmamak ve rahatlamak . bunun icin illa ayrilmamizmi gerekiyor acaba
Ayrıl, Ayrılma bisey diyemem ama sende ciddiye alma madem. Kafanın rahatlaması icin bunu yapmalısın. Sonrasında zaten hersey kendiliğinden gelişir. Sende ciddiye almazsan onu, o gercekten seviyorsa üzerine düşecektir. Inan taktik falan uygulayan biri değilim tatlım ama erkeklerin hepsi düz mantık oldugundan, bu ciddiye almama, sallamama, iplememe adı her neyse işte, hepsinde işe yarıyor[/QU
oyle yapiyorumda insanin kendiyle celismesine napmaliiiicok tesekkur ederim bu arada :)
Eee burada hep Zıt yönlerinizi anlatmışsın.bu yonden bakmamistim hic.. eski arkadas oldugumuz icin birbirimize son derece uyumlu oldugumuzu dusunmusumdur aksine...
Eee burada hep Zıt yönlerinizi anlatmışsın.
Nesi iyi bunun?aslinda dusununce cok fazla kayda deger ortak yonumuz yok. ben atesim o su sanki . ben kavga ve tartisma cikarak taraf. o ne kadar sinirlensede giki cikmaz . kisiligimi boyle yoksa hhic biseyi ciddiye almiyormu bu kotumu iyimi cozebilmis de degilim ...
Lutfen kizma ama yasin daha 18 ve simdiye kadar bir cok iliskim oldu ve cok yiprandim kolay guvenemiyorum gibi laflar soyluyorsun. Neden bu yasta kendine bunu ediyorsun? Erkekler hep cikacaktir karsina sen okulunu oku kendini tani gencligini bi erkeksiz dirdirsiz yasa. Zaten iyi bi insan cikarsa karsina guvenerek cikarsin onunla. Senin iyiligin icin yazdim bunu umarim alinmazsin.
Erkek arkadasina gelince. Seni ciddiye almiyor sanki. Herseyi yapip sonra ozur dilerim diyip ustunu kapatiyor. Ortak yonlerinizde yok. Bosuna sinir stres ediyorsun kendine. Bosver gitsin.
kizmiyorum tabiki yorumunuz icin tesekkur ederim haklisiniz cogu koonuda ancak ben bircok iliskim oldu demedim az deneyimim olmasina ragmen onun farkli oldugunu hissedebiliyorum bundan once 1 iliskim daha olmustu. bosuna yipraniyorum evet billiyorum kendi halime uzuldugum bile oluyor hatta ama kendime laf gecirmekte zorlaniyorum tesekkur ederim bu arada
Simdi tekrar okudum kusura bakma deneyimim olmamasina ragmen yazdigini olmasina ragmen olarak okumusum
Sen bizden iyi bilirsin eger degecek bir insansa ugras biraz daha ama degmiyorsa kendine yazik etme. Benim burdan anladigim adam seni ve iliskinizi ciddiye almiyor