seviyorum ama imkansiz mi ?.....

daimabirumut

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
4
0
16
Ankara
okuldan birisini seviyorum evet belki yasim küçük ama bilmiyorum genede insan seviyo... ancak sorun şu ki cocuk benden buyuk iki yaş hemde ben biraz içe dönügüm ve o yakisikli biri yani havali gibi butun okul onu taniyo. evet cok guzelim diyemem ama cirkin hic degilim ve bir cok kizdan kesinlikle daha iyiyim ancak boy farki ve yas farki var.. cocuk bakio ve gecenlerde biri bana carpti ve ben carpanin o oldunu bilmiodum oda sasirdi galiba oda bana carptinin farkinda degildi sanirim. sonra ben reflex olarak kolunu tutmusum ve bakti uzunca bir sure. ama ozur dilemedi. onun ailesi acik ve kiz arkadaslarida yani eski olanlar.... ama bana surekli bakiyor. nasil samimi olup daha nasil dikkatini cekebilirim. Oda gülmeyi seviyor bende. ve ben kapaliyim off ben kotu bir sekilde istemiyorum onu sadece masum bi sevgi sadece sevsin istiyorum ne yapmaliyim? lutfen yardim edin ve kendinizi benim yerime koyun ve cevap verin lutfen

okuldan birisini seviyorum evet belki yasim küçük ama bilmiyorum genede insan seviyo... ancak sorun şu ki cocuk benden buyuk iki yaş hemde ben biraz içe dönügüm ve o yakisikli biri yani havali gibi butun okul onu taniyo. evet cok guzelim diyemem ama cirkin hic degilim ve bir cok kizdan kesinlikle daha iyiyim ancak boy farki ve yas farki var.. cocuk bakio ve gecenlerde biri bana carpti ve ben carpanin o oldunu bilmiodum oda sasirdi galiba oda bana carptinin farkinda degildi sanirim. sonra ben reflex olarak kolunu tutmusum ve bakti uzunca bir sure. ama ozur dilemedi. onun ailesi acik ve kiz arkadaslarida yani eski olanlar.... ama bana surekli bakiyor. nasil samimi olup daha nasil dikkatini cekebilirim. Oda gülmeyi seviyor bende. ve ben kapaliyim off ben kotu bir sekilde istemiyorum onu sadece masum bi sevgi sadece sevsin istiyorum ne yapmaliyim? lutfen yardim edin ve kendinizi benim yerime koyun ve cevap verin lutfen

Yaşınızı merak ettim...

"Ben onu kötü bir şekilde sevmiyorum, sadece sevsin istiyorum" demişsiniz, sevginin kötüsü olmaz, niyetin kötüsü olur, o da siz de olmaz ama onu bilemeyiz...

Tarifinize bakılırsa onun fiziğinden, popülerliğinden etkilenmişsiniz, aradaki sosyokültürel farklılıklar da bu işin olmayacağını düşündürmüş size bu nedenle olmazı oldurma hırsı da girmiş işin içine ve kendinizi onu "severken" bulmuşsunuz... Bana anlattıklarınız sevgiden çok hayranlığı çağrıştırdı, yakışıklılığı ve havalı oluşu sizin hayatı tanıma isteğiniz ve bunun için de ilişki yaşamak üzere kafanızda oluşturduğunuz şablonun çok üzerinde olduğundan dikkatinizi çekmiş... Bu uzun cümleler sizi duygularınızın karşılığı değil gibi geliyor size o nedenle sorunuzun cevabına geçeyim...

Size sürekli bakıyor çünkü ondan etkilendiğinizi anlamış ve siz de ona bakıyorsunuz... Sizi sevmesini ve ne yapmanız gerektiğini öğrenmek istiyorsunuz ama birine kendinizi sevdiremezsiniz en fazla dikkatini çekebilirsiniz... Yetiştirilişiniz farklı, yaşınızın küçük olduğunu söylemişsiniz, o da sizden sadece 2 yaş büyük olduğu halde şimdiye kadar kız arkadaşları olmuş, yakışıklı, havalıymış, böyle birinin dikkatini çekmek size pek hayırlı gelmez, aileniz böyle bir durumu tasvip etmez, okul hayatınızın temel ekseni kayar, kendinizi sürekli onu düşünürken bulursunuz, dersleriniz, psikolojiniz etkilenir... Erken yaşta ve aileler arası farklılıklar barizken yaşanmaya çalışılan ilişkiler pek de olumlu tecrübeler olmuyor, ileride karşınıza çıkacak adaylardan biriyle birleştireceksiniz muhtemelen hayatınızı, okulun en yakışıklı, havalı çocuğuna kendinizi sevdirmeye harcayacağınız enerjiyle kendinizi geliştirmeye devam ederseniz ve şartların olgunlaşmasını beklerseniz hayat size çok daha iyi seçenekler sunacak... Buna inanın... :ssz:

tesekkurler fikirleriniz icin ancak "ileride karşınıza çıkacak adaylardan biriyle birleştireceksiniz muhtemelen
hayatınızı" derken nedemek istediniz? bunu anlamadim

bence 2 yaş çok fazla bi fark değil sen hiç bişey yapma onun içinde sana karşı bişey varsa yakın zamanda seninle konuşur zaten buarada yaş kaç senin

tesekkurler fikirleriniz icin ancak "ileride karşınıza çıkacak adaylardan biriyle birleştireceksiniz muhtemelen
hayatınızı"
derken nedemek istediniz? bunu anlamadim

"Yaşım küçük" demişsiniz ama kaç yaşında olduğunuzu yazmamışsınız, bu ve yukarıda sıraladığım sebeplerden ötürü mevcut hislerinizi ilk gençlik heyecanı olarak hatırlayacağınızı, onunla aranızda bir şey olmayacağını, yaşınız dediğiniz kadar küçükse olgunlaştığınızda ve zamanı geldiğinde yaşayacağınız bir ilişkiyi evlilikle sonlandıracağınızı anlatmaya çalıştım...

Bu sebepler olmadan bile sizin yaşlarınızda yaşanan ilişkilerden sonra köprünün altından ne sular akıyor, herkes ilk beğendiği, sevdiğiyle yıllanmıyor, evlenmiyorken hayat daha kimleri çıkaracak karşınıza...
:ssz:

yaşım 16... amabilmiyorum belkide gerçekten aşk değil ama eminimki bağımlılık gibi. onu görünce davranışlarım garipleşiyo yani garip oluyprum işte..

yaşım 16... amabilmiyorum belkide gerçekten aşk değil ama eminimki bağımlılık gibi. onu görünce davranışlarım garipleşiyo yani garip oluyprum işte..

Normal, insan hoslandigi birini gordugunde normalde oldugundan daha farkli davranabiliyor.
Inanki gozden irak olan gonulden de irak olacaktir. Hele ki o 18 yasindaymis. Sanirim lisedesiniz, o bitirip gittiginde onu gormeyeceksin ve unutman cok kolay olucak. Hepimizin hayatinda uzaktan platonik olarak hoslandigimiz kisiler olmustur. Ama yasanilmis birseyler olmadiktan sonra unutmasi cok kolay..

Sevgiyle kal :16:

Back