- 20 Şubat 2016
- 37
- 18
-
- Konu Sahibi LadyBrietta
Bence çok yanlış.
Mutsuz olacağınız, anlaşamayacağınız belliyken boşa çaba...
Bu düşüncelerinizi sevdiğiniz kişiyle paylaştınız mı ?
Ben zıt kutuların bir süre birbirine çekici gelse de birsüre sonra anlaşmazlıkların çıkacağı düşüncesindeyim. Birbirinize saygı duyabilirseniz gerçek anlamda yine de imkansız değil
Tek taraflı fedakarlık en başta seni yıpratır. Dediğim gibi imkansız değil lakin fedakarlıklar karşılıklı olur. karşılıklı saygı duyabilirseniz fikirlerinize olurTamamiyle aynı kafa yapısına sahip olsak bile anlaşmazlıklar elbette olacaktır. Her ilişki de olur. Ama ben de bir orta yol bulabileceğimizi düşünüyorum. Benim korkum onun dik kafalı oluşu ve yaptığım tek taraflı bu fedakarlıkların ileride ikimizi de yıpratıp yıpratmayacak oluşu.
Tek taraflı fedakarlık en başta seni yıpratır. Dediğim gibi imkansız değil lakin fedakarlıklar karşılıklı olur. karşılıklı saygı duyabilirseniz fikirlerinize olur
Tabiki başkasını severken başkasıyla beraber olmayın. Yaşınız kaç bu arada?Zaten onu severken başkasıyla mutlu olamam. Denemem gerekiyor değil mi? Hem belki de aramızda adı olan bir ilişki olursa o da bazı fedakarlıklar da bulunabilir.
Ne alaka?Sizce mantık çerçevesinde aşık olmam mümkün mü? Ya da onu severken gidip başkasıyla evlendiğimde mutlu olacak mıyım?
Tabiki başkasını severken başkasıyla beraber olmayın. Yaşınız kaç bu arada?
Denemek istiyorsanız deneyin.. Ama unutmayın eğer karşılıksız fedakarlık olursa o ilişki yıkılır belki iki ay sonra belki iki yıl sonra. Umarım mutlu olursunız
Ne alaka?
Onu severken hemen gidip başkasıyla mı evlenin dedim?
Bu adamı unutursunuz,başka biriyle tanışırsınız,size ve ailenize daha uygundur hatta emin olun o zaman daha çok seversiniz. Onunla evlenirsiniz.
Bu kadar zor mu bunu anlamak?