Seviyorum ama engeller var.

LadyBrietta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
37
18
Kızlar benim bir sevdiğim var. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum. 17 yıldır tanışıyoruz. Ama ilk defa 2 yıldır bu kadar samimi olduk. Ailelerimiz çok yakındı. Ama şuan küsler. Onunla ve ailesiyle ben ve ailem tamamen zıttız. Siyasi ve dini görüşlerimiz. Yaşam tarzlarımız hatta kültür seviyemiz. Bunlar benim için kesinlikle problem değil. Her şekilde saygı duyarım. Ailesini de seviyorum. Ama biliyorum ki bizim ilişkimiz ilerlediğinde ve hatta evlenmek istediğimizde bunlar çok büyük problemler yaratacak. Sabit fikirli ve otoriter biri. Ben de dik başlı ve düşüncelerime kesinlikle bağlıyım. Dik başlıyım derken yapabildiğim tek fedakarlık bu konular hakkında onunla konuşmamam. Bunun bir orta yolu yok mudur? Ben arayı nasıl bulabilirim? Ne yapmam gerekiyor akıl verin?

Ben zıt kutuların bir süre birbirine çekici gelse de birsüre sonra anlaşmazlıkların çıkacağı düşüncesindeyim. Birbirinize saygı duyabilirseniz gerçek anlamda yine de imkansız değil

Bence çok yanlış.
Mutsuz olacağınız, anlaşamayacağınız belliyken boşa çaba...

Ben zıt kutuların bir süre birbirine çekici gelse de birsüre sonra anlaşmazlıkların çıkacağı düşüncesindeyim. Birbirinize saygı duyabilirseniz gerçek anlamda yine de imkansız değil

Tamamiyle aynı kafa yapısına sahip olsak bile anlaşmazlıklar elbette olacaktır. Her ilişki de olur. Ama ben de bir orta yol bulabileceğimizi düşünüyorum. Benim korkum onun dik kafalı oluşu ve yaptığım tek taraflı bu fedakarlıkların ileride ikimizi de yıpratıp yıpratmayacak oluşu.

Arkadaşlar bu bir okul,iş veya bunun gibi bir tercih meselesi değil. Bu duruma daha duygusal yaklaşırsanız çok sevinirim. Bence vazgeç gibi bir durum söz konusu olamaz. Çünkü bu benim iradem dışında bir şey. O yüzden sizden tecrübelerinize dayanarak mantıklı çözümler,bir orta yol,bir taktik bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Tamamiyle aynı kafa yapısına sahip olsak bile anlaşmazlıklar elbette olacaktır. Her ilişki de olur. Ama ben de bir orta yol bulabileceğimizi düşünüyorum. Benim korkum onun dik kafalı oluşu ve yaptığım tek taraflı bu fedakarlıkların ileride ikimizi de yıpratıp yıpratmayacak oluşu.
Tek taraflı fedakarlık en başta seni yıpratır. Dediğim gibi imkansız değil lakin fedakarlıklar karşılıklı olur. karşılıklı saygı duyabilirseniz fikirlerinize olur

Tek taraflı fedakarlık en başta seni yıpratır. Dediğim gibi imkansız değil lakin fedakarlıklar karşılıklı olur. karşılıklı saygı duyabilirseniz fikirlerinize olur

Zaten onu severken başkasıyla mutlu olamam. Denemem gerekiyor değil mi? Hem belki de aramızda adı olan bir ilişki olursa o da bazı fedakarlıklar da bulunabilir.

Zaten onu severken başkasıyla mutlu olamam. Denemem gerekiyor değil mi? Hem belki de aramızda adı olan bir ilişki olursa o da bazı fedakarlıklar da bulunabilir.
Tabiki başkasını severken başkasıyla beraber olmayın. Yaşınız kaç bu arada?
Denemek istiyorsanız deneyin.. Ama unutmayın eğer karşılıksız fedakarlık olursa o ilişki yıkılır belki iki ay sonra belki iki yıl sonra. Umarım mutlu olursunız

Sizce mantık çerçevesinde aşık olmam mümkün mü? Ya da onu severken gidip başkasıyla evlendiğimde mutlu olacak mıyım?
Ne alaka?
Onu severken hemen gidip başkasıyla mı evlenin dedim?
Bu adamı unutursunuz,başka biriyle tanışırsınız,size ve ailenize daha uygundur hatta emin olun o zaman daha çok seversiniz. Onunla evlenirsiniz.
Bu kadar zor mu bunu anlamak?

Tabiki başkasını severken başkasıyla beraber olmayın. Yaşınız kaç bu arada?
Denemek istiyorsanız deneyin.. Ama unutmayın eğer karşılıksız fedakarlık olursa o ilişki yıkılır belki iki ay sonra belki iki yıl sonra. Umarım mutlu olursunız

Yaşım 23. Sırf endişelerim nedeniyle denemezsem hayatım boyunca pişman olacağım. Haklısınız belkide yıkılır. Ama fedakarlığın tek taraflı olup olmayacağını bile bilmiyorum. Belkide ilişki başladığında bu konulara daha farklı yaklaşabilir diye düşünüyorum. Tabi benimkiler sadece tahmin. Umarım olurum canım. Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için.

Ne alaka?
Onu severken hemen gidip başkasıyla mı evlenin dedim?
Bu adamı unutursunuz,başka biriyle tanışırsınız,size ve ailenize daha uygundur hatta emin olun o zaman daha çok seversiniz. Onunla evlenirsiniz.
Bu kadar zor mu bunu anlamak?

Teşekkürler

X