seviyorum ama adım atamıyorm

neden yar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
8
0
35
3 haftadır erkek arkadaşım ile ayrıyız onu çok özlüyordum ve görmegi çok istıyordum dayanamayıp mesaj attım seni seviyorm diye cevap gelmedi ama benim sürekli bulundugum yazaneye gelmiş beni görmek için aksılık bende ogün orda yoktum ve göremedim.gidebilecegi yerlere baktım çaktırmadan görürmuyum diye ama yine olmadı en sonunda karsılaştık sadece slm laştık sonra ayrıldık.ama onu nekadr sevdiğimi tekar gördüm tabi oda sürekli bana sonra nasılsın diye msj attı ama arkası gelmedi sizce seviyormudur beni okulumda bitti onu eskisi gibi göremem bi cafeye çagrıp görüşelim diyeyim mi ne dersinizkafamçokkarıştı

ikinizde gurur yapıyosunuz çok belli hatta seninki biraz aşırı bile bence çağır tabii konusmanız lazım ki çözün bişeyleri

bence gururu bırak ve yanına git o gelemez hiç bekleme erkekler daha gururludur

senin gururu bırakman gerek ne varki seni öldürecek değilya korktuğun kadar zor olmadığını zaten göreceksin

bende onun beni sevdiğini görmek için bana dönmesini veya msj atmasını bekliyorum ki benim istediğim için değilde kendi istegi için bana gelsin diye 2 arada 1derede kaldım wallaha ya offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…