- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi benimyolum
Gün olur devran döner demiş atalarımız..Sen onu "sertçe" terkettiğinde umursadın mı onun neler hissettiğini?
Eski konunda beni nasıl bu şekilde bırakır anlamıyorum demişsin, sen onu nasıl bıraktın?
Yanlış anlama, eleştirmiyorum, sadece onun yerine kendini koyman gerekiyor.
Yine efendi adammış ki, çok daha kırıcı hareketlerde bulunmamış..Yeni nesil fena çünkü..
Muhtemelen seni seviyor ama dediği gibi hazmedemiyor yaptığını. İleride yine sıkılınca beni bırakmayacağı ne malum diye düşünüyor büyük ihtimal.
Demem o ki, her şeyinle ona uyum sağlamak ve onun kararlarına saygı duymak durumundasın şu an..Seni istememe gibi bir kararına bile.
Haklısınz güvenli bi durum oluşturmaya çalışıyorsnz haklısınz ama dediğim gibi bu çok hassas bir durum bunu kullnanp zamanla canınızı yakabılır ama bu kadar radikal olmadan güven duymasını sağlayın derim çünkü güven bazen bir bakış bazen bir sözdür,su yolunu bulur yıpratmayın kendinizi..
"Bana arada görüşeceğiz, anlam yükleme, 6 ay sonra sıkıldım diyerek konuşmayı kesebilirim" dedi. O ne be
Şimdi siz bu durumda kusura bakmayın ama deneme tahtası oluyorsunuz sanırım. Bence dikkatli olun sonunda gerçekten dediğini yaparsa çok üzülürsünüz.Bazı erkekler kincidir sevse bile... Hani o bana yaptı ben de ona yapacağım gibisinden.
ay canım ya eski konunu okuyamicam 2 bucuk sene önce neden ayrıldınız, naptın ona?
amaaan ben de ona büyük bi kazık attın ya da aldattın sandım.. allah aşkına herkes terkediyo, ama dönünce kimse senin sevgilin gibi tepki vermiyo.. ben seni sevdiğine inanmıyorum, sadece vakit geciriyo seninle uyanık ol..Küçük küçük davranışlarından soğudum, ortada doğru düzgün sebep yokken, kendisi bana deli gibi aşıkken terk ettim onu. Bazı kaba davranışları vardı, ya da ne bileyim o zamanlar bana öyle geliyordu, soğuttu beni. Olgun değildim o zamanlar, şimdiki aklım olsa asla bırakmazdım onu. Ama işte hata insanlara mahsus...
ciddi sekilde kirilmis demek; guvenmemesi normal..Merhabalar, değerli yorumlarınıza ihtiyacım var çok kararsız kaldım. Eski konumu okumayanlar için özet geçecek olursam; 2,5 sene önce beni çok seven sevgilimden ayrıldım. 3 ay önce tekrar bir şekilde konuşmaya başladık gayet güzel giderken ben çok düşündüm kendime yediremiyorum seni hala seviyorum ama yaptığını aklımdan çıkaramıyorum diyerek konuşmayı kesti. Onun ilk sevgilisiydim ve benden sonra kimseyle sevgili olmadı. Ben de ciddi anlamda uğraştım onu geri kazanmak için, önce ortak arkadaşlarım konuştu onunla, sonra ben uzuun bir mektup yazdım, en sonunda da karşısına çıktım. Ayrıntılar için eski konumu okuyabilirsiniz.
Karşısına çıkmam olumlu sonuç verdi, arada da olsa görüşme kararı aldık. Onun üniversitede son senesi, zor bir bölümde okuyor, hedefleri var biraz da bunları öne sürerek şu aşamada sevgiliye ayıracak vakti olmadığını, duygusallığın kafasını karıştıracağını, onu sevdiğime hala inanmadığını, her an konuşmayı kesebileceğini söyledi. Şimdilik aldığımız karara göre sık olmamak kaydıyla görüşeceğiz. İlk buluşmamız birkaç gün önce gerçekleşti. Bütün gün beraberdik sinemaya gittik. Güzel vakit geçirdik konuştuk sohbet ettik. Fakat ben bu buluşmalara ister istemez anlam yüklüyorum onu sevdiğim için. Bana arada görüşeceğiz, anlam yükleme, 6 ay sonra sıkıldım diyerek konuşmayı kesebilirim demişti karşısına çıktığımda. Onun bu katı duruşuna hak verdiğim için üzerine düşünmemiştim bunların, çünkü 2,5 sene önce çok katı bir şekilde terk ettim onu. Ancak şimdi canımı sıkıyor bu cümleleri. Çok yakın bir ortak arkadaşımıza da beni hala sevdiğini söylemiş. Bana da söylemişti. Onun ilk aşkı olduğumu çok değerli olduğumu, benimle yeniden beraber olmak istediğini fakat onu terk edişimi unutamayacağını söylemiş arkadaşıma. Gerçekten seven bir adam bu kadar katı durabilir mi? Sıkıldım diyerek 6 ay sonra konuşmayı kesebilir mi gerçekten? Eğer öyle olursa bu beni gerçekten çok üzer. Çünkü daha çok beynimde kalbimde yer ediyor buluştukça, konuştukça. Onun için sıkıldım deyip arkasını dönüp gidebileceği biri olmadığımı düşünürken, şimdi kafama takılıyor bu cümlesi. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Önceki konumu da okursanız sevinirim çünkü eksik anlattım sizi sıkmasın diye, teşekkür ederim şimdiden okuduğunuz için.
Siz yine de çok umut bağlamayın.O kırmızı cümle çok ağır bir cümle. Yani onun gibi bir adamın, benim kadar çok sevdiği bir kıza kurmaması gereken, kuramayacağı bir cümle. Arkasında yatan sebepleri anlamaya çalışıyorum, hak vermeye çalışıyorum ama o söyledikleri beni çok yaralıyor, ben şimdi bir umutla bir şeyler yapmaya çalışıyorum, sonu öyle olursa ne yaparım bilmiyorum. Hak ettim mi o cümleyi bilmiyorum. İntikam düşüncesi olduğunu sanmıyorum, bir karar verdi benimle konuşmayı kesti, ben o kararından döndürdüm. Ve çok netti bu kararında, eski konumu okursanız görürsünüz. Yavaş yavaş olacak belki bazı şeyler bilmiyorum.