Seviyor mu, yoksa boşuna mı uğraşıyorum?

Gün olur devran döner demiş atalarımız..Sen onu "sertçe" terkettiğinde umursadın mı onun neler hissettiğini?
Eski konunda beni nasıl bu şekilde bırakır anlamıyorum demişsin, sen onu nasıl bıraktın?

Yanlış anlama, eleştirmiyorum, sadece onun yerine kendini koyman gerekiyor.
Yine efendi adammış ki, çok daha kırıcı hareketlerde bulunmamış..Yeni nesil fena çünkü..

Muhtemelen seni seviyor ama dediği gibi hazmedemiyor yaptığını. İleride yine sıkılınca beni bırakmayacağı ne malum diye düşünüyor büyük ihtimal.

Demem o ki, her şeyinle ona uyum sağlamak ve onun kararlarına saygı duymak durumundasın şu an..Seni istememe gibi bir kararına bile.

Haklısınz güvenli bi durum oluşturmaya çalışıyorsnz haklısınz ama dediğim gibi bu çok hassas bir durum bunu kullnanp zamanla canınızı yakabılır ama bu kadar radikal olmadan güven duymasını sağlayın derim çünkü güven bazen bir bakış bazen bir sözdür,su yolunu bulur yıpratmayın kendinizi..

Katılıyorum. Çok çok haklısınız. Onun yerine kendimi koyamadım işte, ben onu bıraktığımda o nasıl dayanmış nasıl başarmış, ben yapamadım. Onun düşüncelerine de hak veriyorum. Ama işte beni sevdiğini bildiğim ve onu bir daha asla bırakmayacağıma inandığım, gerçekten sevdiğime inandığım için beni istememe kararına saygı duyamıyorum, elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Beni sevmeseydi arkamı dönüp gitmek, unutmak kolay olurdu. Sevdiğini bile bile bunu nasıl yaparım şimdi? Galiba bütün o risklere, konuşmayı her an kesebilme ihtimaline rağmen, savaşmaya devam etmem gerekiyor.

"Bana arada görüşeceğiz, anlam yükleme, 6 ay sonra sıkıldım diyerek konuşmayı kesebilirim" dedi. O ne be
Şimdi siz bu durumda kusura bakmayın ama deneme tahtası oluyorsunuz sanırım. Bence dikkatli olun sonunda gerçekten dediğini yaparsa çok üzülürsünüz.Bazı erkekler kincidir sevse bile... Hani o bana yaptı ben de ona yapacağım gibisinden.

Radikal olmadan sağlamaya çalıştığımda elime yüzüme bulaştırdım :) Ben de kesin ve net bir şeyler yapayım diye düşündüm. Onu sıkıştırmadan, üstüne gitmeden göstermem gerekiyor ve bu çok ince bir çizgi. Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

O kırmızı cümle çok ağır bir cümle. Yani onun gibi bir adamın, benim kadar çok sevdiği bir kıza kurmaması gereken, kuramayacağı bir cümle. Arkasında yatan sebepleri anlamaya çalışıyorum, hak vermeye çalışıyorum ama o söyledikleri beni çok yaralıyor, ben şimdi bir umutla bir şeyler yapmaya çalışıyorum, sonu öyle olursa ne yaparım bilmiyorum. Hak ettim mi o cümleyi bilmiyorum. İntikam düşüncesi olduğunu sanmıyorum, bir karar verdi benimle konuşmayı kesti, ben o kararından döndürdüm. Ve çok netti bu kararında, eski konumu okursanız görürsünüz. Yavaş yavaş olacak belki bazı şeyler bilmiyorum.

ay canım ya eski konunu okuyamicam 2 bucuk sene önce neden ayrıldınız, naptın ona?

Küçük küçük davranışlarından soğudum, ortada doğru düzgün sebep yokken, kendisi bana deli gibi aşıkken terk ettim onu. Bazı kaba davranışları vardı, ya da ne bileyim o zamanlar bana öyle geliyordu, soğuttu beni. Olgun değildim o zamanlar, şimdiki aklım olsa asla bırakmazdım onu. Ama işte hata insanlara mahsus...

amaaan ben de ona büyük bi kazık attın ya da aldattın sandım.. allah aşkına herkes terkediyo, ama dönünce kimse senin sevgilin gibi tepki vermiyo.. ben seni sevdiğine inanmıyorum, sadece vakit geciriyo seninle uyanık ol..

Bence pes etme arkadaşım. Sonuna kadar savaş. Tabi git kapısında yat demiyorum bunaltmadan sıkmadan bi yerlerini çok kaldırmadan devam et sen. İntikam falan çok erkeklere göre planlar değil bence. Sadece ürkek kuşlar gibisiniz. O senden korkuyor yine aynı kötü günleri bana yaşatırsa diye, sen ondan korkuyorsun beni kendine bağlayıp, ümit verip terk ederse diye. Zamanla ikinizde rahatlarsınız güven oluşursa aranızda bence bu iş olur. Tabi geçmişte saygısızlık, aldatma vs yoksa.

ciddi sekilde kirilmis demek; guvenmemesi normal..
cok pesine dusme yine de..

Kırılmışsa bu kadar sert durur tabikii. Düşünsene seni sallamıyo umursamıyo olsa bu kadar samimiyet bile kurmazdı o terkedilişten sonra.

Ayni duyguyu sendeyasa kaybwtme korkusunu diye demiştir o cümleyi.ama intikam almayi seni terketmeyi de düşünebilir.şuan cool takiliyo zamanla sana guvendiginde terketmek bnce.

bence çocuk sana biraz acı çektirmek istiyor oyuzden böyle davranıyor gibi geldi zaman geçirmeye devam edin bence belli birsüreden sonra ister istemez yumuşar

Sizden intikam alabilir bana öyle geldi, birden terkedecek sizi aynı şeyi size yaşatacak gibi

Siz yine de çok umut bağlamayın.

Bence kafasında bir kırıntı kaldıysa insanın silip atması çok zordur.Hele ki Yengeç burcuysa çok zor.Kendini kaptırmadan yola devam etmende fayda görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…