- 6 Mart 2015
- 165
- 58
- 34
-
- Konu Sahibi benimyolum
Merhabalar, değerli yorumlarınıza ihtiyacım var çok kararsız kaldım. Eski konumu okumayanlar için özet geçecek olursam; 2,5 sene önce beni çok seven sevgilimden ayrıldım. 3 ay önce tekrar bir şekilde konuşmaya başladık gayet güzel giderken ben çok düşündüm kendime yediremiyorum seni hala seviyorum ama yaptığını aklımdan çıkaramıyorum diyerek konuşmayı kesti. Onun ilk sevgilisiydim ve benden sonra kimseyle sevgili olmadı. Ben de ciddi anlamda uğraştım onu geri kazanmak için, önce ortak arkadaşlarım konuştu onunla, sonra ben uzuun bir mektup yazdım, en sonunda da karşısına çıktım. Ayrıntılar için eski konumu okuyabilirsiniz.
Karşısına çıkmam olumlu sonuç verdi, arada da olsa görüşme kararı aldık. Onun üniversitede son senesi, zor bir bölümde okuyor, hedefleri var biraz da bunları öne sürerek şu aşamada sevgiliye ayıracak vakti olmadığını, duygusallığın kafasını karıştıracağını, onu sevdiğime hala inanmadığını, her an konuşmayı kesebileceğini söyledi. Şimdilik aldığımız karara göre sık olmamak kaydıyla görüşeceğiz. İlk buluşmamız birkaç gün önce gerçekleşti. Bütün gün beraberdik sinemaya gittik. Güzel vakit geçirdik konuştuk sohbet ettik. Fakat ben bu buluşmalara ister istemez anlam yüklüyorum onu sevdiğim için. Bana arada görüşeceğiz, anlam yükleme, 6 ay sonra sıkıldım diyerek konuşmayı kesebilirim demişti karşısına çıktığımda. Onun bu katı duruşuna hak verdiğim için üzerine düşünmemiştim bunların, çünkü 2,5 sene önce çok katı bir şekilde terk ettim onu. Ancak şimdi canımı sıkıyor bu cümleleri. Çok yakın bir ortak arkadaşımıza da beni hala sevdiğini söylemiş. Bana da söylemişti. Onun ilk aşkı olduğumu çok değerli olduğumu, benimle yeniden beraber olmak istediğini fakat onu terk edişimi unutamayacağını söylemiş arkadaşıma. Gerçekten seven bir adam bu kadar katı durabilir mi? Sıkıldım diyerek 6 ay sonra konuşmayı kesebilir mi gerçekten? Eğer öyle olursa bu beni gerçekten çok üzer. Çünkü daha çok beynimde kalbimde yer ediyor buluştukça, konuştukça. Onun için sıkıldım deyip arkasını dönüp gidebileceği biri olmadığımı düşünürken, şimdi kafama takılıyor bu cümlesi. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Önceki konumu da okursanız sevinirim çünkü eksik anlattım sizi sıkmasın diye, teşekkür ederim şimdiden okuduğunuz için.
sen yengeç burcu musun? bende ayrılırken sert şekilde ayrılıyorum döndüğümde kırılmış kalp buluyorum.Döndüğüm sevgilimde beni severdi ama söylerdi sana güvenmiyorum diye.arada problem çıkaran yine ben olurdum gerçi benim ondan ayrılışımda sorun ondaydı o ayrı.Sana hala dönüyorsa ikinizin arasına da baska kisiler girmediyse olurunuz var.
Tabikide kati davranir sen onu orta birakmissin guvenini sarsmissin ne yapmasini bekliyorsun olanlari nasil gormezlikten gelsin sana iyi yine bir sans vermis bence ona sukret yaptigi aciklamalarida gayet mantikli herseyi zamana birakmis cunku sana guvenemiyor onu kazanmak senin elinde
bana kalırsa seviyordur ama daha önce onu kırıp üzdüğün için kendini koruma amaçlı sert duruyordur.
senden emin olmak istiyor bence. bu aşamada sen ona sevgini belli edersen niye gitsin?
ama güvenini kazanamazsan bence sen onu terketmeden o seni terkeder. o lafı da kırılmaktan korktuğu için demiştir.
evet kendini onun yerine koy ve o şekilde devam et.Zaten onun ilk sevgilisiysen ve biz yengeçler geçmişe dönük yaşadığımızdan dolayı geçmiş her zaman önceliğimiz olur.onun da ruh haline bağlı tabi dediği gibi pat diye konuşmayı keser sonra tekrar dönebilir kendimden biliyorum :) onu istiyorsan oda seni istiyorsa eninde sonunda zaten birbirinize kavuşursunuzÇok doğru tespit :) Ben de o da yengeç burcu :) Ben ondan sonra biriyle bir yıl konuştum, onu da açıkladım kendisine, sevgili gibi bir konuşma değildi. Onun da konuştuğu bir kız olmuş ama sevgili olamamış bitirmiş. Bu çizgide üstüne düşmeden devam edeyim değil mi? Onu istiyorum :)
Bence o da seni terk edecek hazırlıklı ol.
Eski konuna da yazdım. Birşey bitince ne kadar çabalarsan çabala eskisi gibi olmuyor. Onun sana artık güveneceğini sanmıyorum.
Dogru insanla berabersin. Onun icin savas. Seni deniyor. Boyle diyerek askini siniyor.
Peki neden böyle düşündünüz? Hazırlıklı olmaya çalışıyorum da, kolay olmuyor ki.
evet kendini onun yerine koy ve o şekilde devam et.Zaten onun ilk sevgilisiysen ve biz yengeçler geçmişe dönük yaşadığımızdan dolayı geçmiş her zaman önceliğimiz olur.onun da ruh haline bağlı tabi dediği gibi pat diye konuşmayı keser sonra tekrar dönebilir kendimden biliyorum :) onu istiyorsan oda seni istiyorsa eninde sonunda zaten birbirinize kavuşursunuz
Ara sıra görüşelim diyor her an gidebilirim diyor sıkılırsam konuşmayı keserim diyor heveslenme diyor.
Diyor da diyor yani..
Geçmişi de unutamamış.
Belki başlamasının sebebi seni terketmektir.
Yoksa seviyorsa net olur olan olmuş tekrar kavuşmuş sana yani ne bu kız tripleri
Telefon numarası değiştirme isteği size mi aitti o mu istedi? çünkü siz tavizler verdiğiniz için suan zamanla çok farklı bir kişiye dönüşebilirsnz sevginizin arkasnda durun fakat temkinli olun derim :)