seviyomu sizce

Tabiiki de sevmiyor.

Hazirsan direkt soyluyorum olani. Bal gibi de sevmiyor. Sevse seni hayatindan cikarmazdi bu bir. İkincisi isine gelmedigi icin seni yok saymissa bu daha da kotudur ki seni degerli gormuyor demektir.

Ucuncusu: Muhtemelen yeni birini bulamamis elinde de sen kaldigin icin sana sarmis. Senden daha iyisini bulsaydi, sana mesaj atmazdi.

Belli ki bulamamis birini sana gelmis.

Gorusme bence.

adam hakkında en küçük bir fikrimiz yokken nereden bilelim ki

sen tanıyorsun sence?

seninle nişanlanıp bişeylere adım atmak istemiş ve sen istememişsin.bence hala seni seviyor ama önemli olan senin sevip sevmediğin :KK70:

Sevse yanında olurdu zaten.
hayır konu açıyorlar soruyoruz cvp yok takip yok.

zaten önceki konuda da yazmış aynı şeyleri
şimdi daha gizleyerek yazmış ki hani belki umut veririz diye herhalde
cevap yazmamak lazım böyle konulara

Sevse yanında olurdu zaten.
hayır konu açıyorlar soruyoruz cvp yok takip yok.

seninle nişanlanıp bişeylere adım atmak istemiş ve sen istememişsin.bence hala seni seviyor ama önemli olan senin sevip sevmediğin :KK70:

zaten önceki konuda da yazmış aynı şeyleri
şimdi daha gizleyerek yazmış ki hani belki umut veririz diye herhalde
cevap yazmamak lazım böyle konulara

bak görüyor musun
nerede sabah açtığı konuya yapılan yorumlar
nerede bunlar, insanlar bilmeden "seviyor" diyor tabi

konu sahibi oyun mu bu????????????

yaw bu ne
üst üste konu açıyorsun
zaten bir önceki konuda yazdık , ııı ıııh sevmiyor dedik
papatya falına döndü seninki
"ya bu başlıkta seviyor derlerse"

ben yaşının 23 olduğuna inanmıyorum bu arada...
Kimseyi bir inandirmaya calismiyorum yasim 23 bana diyosun kendin cok mu durust sun acaba sana muhtac degilim yapmazsin olur biter

Kimseyi bir inandirmaya calismiyorum yasim 23 bana diyosun kendin cok mu durust sun acaba sana muhtac degilim yapmazsin olur biter

arkadaşım ilişkin biteli 7 ay olmuş! buraya yazmıyorsun
seni canı istediğinde arıyor, canı istemediğinde aramıyor! buraya yazmıyorsun
buluşalım demiş, arkası gelmemiş! buraya yazmıyorsun
vs vs vs
yazık buradaki arkadaşlar da zannediyorlar ki daha yeni ayrıldın, o da buluşmak istedi vs

bir önceki konuda bunları açık açık yazdığın için beklediğin tepkiyi, desteği bulamadın
şimdi gelecek yorumlarla kendini kandırma çabasındasın!

ben sadece, arkadaşları bu şekilde oyalamana kızıyorum
ve bu tavırların yüzünden de 23 olduğuna inanmıyorum

vs vs vs
yazık buradaki arkadaşlar da zannediyorlar ki daha yeni ayrıldın, o da buluşmak istedi vs

bir önceki konuda bunları açık açık yazdığın için beklediğin tepkiyi, desteği bulamadın

Bundan sonra cevap vermek için eski konulara bakmak lazım bizde saf gbi cevap yazıyoruz

Seni yokluyor, baktı ki aynı yerdesin sonra uzaklaşıyor. Seven birinin davranışları değil bunlar ve klasik erkek taktiğidir, sen sağlam bir tekme atmadan bu durum senelerce sürer bilgine...

Onsuz ne durumdasin merak etmis.sevdiğinden kiymetini anlayip gelmiste olabilir .ki böyle olup evlenen çok var cevremde.ama birini bulamayip bakim hala bisey hissediyorsa bana biraz daha sevgili olalim yeni birini bulana kadar diye can skntisida olabilir.bir kere görüş bence icindekalmasin niyeti ne ise konuşmalarından tavirlarindan anlarsin zaten.

vs vs vs

kardeşım senın gıbı ınsanın sevıyesıne ınmıcem allah senın gıbılerın serrınden korusun bıdaha yorum fln yapma senın gıbılere ıhtıyacım yok.

Onsuz ne durumdasin merak etmis.sevdiğinden kiymetini anlayip gelmiste olabilir .ki böyle olup evlenen çok var cevremde.ama birini bulamayip bakim hala bisey hissediyorsa bana biraz daha sevgili olalim yeni birini bulana kadar diye can skntisida olabilir.bir kere görüş bence icindekalmasin niyeti ne ise konuşmalarından tavirlarindan anlarsin zaten.
bnde gorusup nıyetını anlamak ıstıyom ama gelmedı artık karar vermem lazım

moral bozuk duruyosunuz anca bn fıkır almak ıstedım tersleyın dıye yazmadım

X