Seviyo gibi davranıp yine reddeden erkek??

nickiguzel

İş hayatı zor
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
66
43
3
Arkadaşlar merhaba sınıfımda bir cocuk var dersler bahanesiyle mesajlaşmaya başladık. Çok utangaç ve hiç bir kızla konuşmayan birisi. Benle mesajlarda çok rahat ve birazda hoşlanır gibi konuşuyordu. Dayanamadım.Ben bu cocuga açıldım ve beni reddetti, arkadas kalalım dedi. Zaman geçti tekrar özel gün mesajları vesilesiyle konuştuk. İlk başlarda beni yanlış anlamasın diye ona kardeşim diye hitap ettim yakın olabilmek için.sonra 2 ay sonra felan o da bana kardeşim demeye başladı. Arkadaşça konuşuyoruz gibi ama herşeyimi merak ediyor, benle çok ilgili, özel hayatıma dair sorular soruyo, yorum yapıyo, yakın arkadaşlarımı da soruyo bana tanımaya çalışıyo, imalarda bulunuyo, sanal alemde beni takip ederken yakaladım onu kaç kere tüm yazışmalarımı okuyo, iltifat ediyo farklı olduğumu söylüyo,sorunlarımda beni teselli ediyo ...ama tüm davranışları hoşlandığını kanıtlar nitelikte olsada kardeşim diyo bana?? Sizce çok utangaç diye mi boyle? benden başka hiç bir kızla konuşmamış şimdiye kadar ,ne yapmaya çalıştıgını anlayamıyorum? buna benzer bişey yaşayan oldumu aranızda?

kusura bakmayın erkek yasak ama bu soruna cvp vermek için gizlice içeri sızdım:) cvp verip temelli gidicem. şimdi ben bir erkek olarak aynı durumu yaşadım gibi. benimle aynı sınıfta olan bi kız arkadaşım vardı. hoşlanmıyordum ancak onunla arkadaş olmak beni mutlu ediyordu. sonuçta sevgilim yok, öyle çok yakın dostum falan yok hani var ama uzakta çok sık görüşemiosun vs yani kendimi biraz yalnız hissediyorum. haliyle insan bişiler paylaşacağı insan arıyo yanında. doğamızda var. tabi paylaştığı kişi karşı cins olunca ister istemez daha cazip hale geliyo. o kız benle arkadaş olunca bende onunla oldum doğal olarak. asla ona iltifatlar etmedim aklını çelmeye çalışmadım. ama elimden geldiğince mesafemi edebimi koruyarak samimi oldum. yeri geldi espriler yaptım. yüz yüze olabildiğimiz durumlarda dışarı davet ettim. gezdik sinemaya gittik vs ama hep karşılıklı yani. kah o istedi kah ben. tabi sevgili olmicamı kimseye bişi hissetmediğimi bi şekilde laf aralarına gizledim, çok yakın olduğumuz zamanlarda sohbet anlamında falan mesafe koydum derdi oldu derdini dinledim.arkadaşım sonuçta yanında olucam elbette. doğal geldi bana bunlar. ama bi keresinde benden küstü. çok ısrar ettim şakalar komiklikler gönül alıcı sözler. doğal olarak küsen arkadaşının gönlünü alıyosun. tabi çok üstüne düşmedim başlarda, mesafe koydum çoğu zaman ama kaybetmekte istemedim. mesafe koyuyosun çünkü yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemedim. kaybedicek gibi olunca da üstüne düştüm daha yakın olmaya çalıştım haliyle. bi erkek olsaydı karşımda yine aynısını yapardım ki yaptığım zamanlar oldu çünkü benim arkadaşım. asla kaçan kovalanır, ego tatmini gibi durumlar devreye girmedi benim açımdan. tabi benden hoşlandığını hissettim onun. üstüne başkasını seviom gibi şeylerde sıkıştırdım laf arasına ama yine onun hoşlandığı düşüncesine kapıldım çünkü sağlam belirtiler vardı. tabi her erkek bir değil o ayrı mesele ama hep suçlu da biz değiliz yani:) özetle işin temelinde bir insanın diğer bir insanın arkadaşlığına ihtiyacı var. karşı cins olunca iş biraz sevgililik durumuymuş gibi oluyo ister istemez. olay bu yani. erkeğin teklif etmesini beklemek lazım. zaten seviosanız ister istemez karşıya güçlü işaretler yolluyosunuzdur erkeğin de gönlü varsa teklifi eder elbet..

Neden bir erkek bir kızı arkadaş olarak çok sever ve hoşlanma boyutuna geçmez ki? Dur cevaplayayım. Kız güzel değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…