• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevişme esnasında eskisi gibi zevk alamadığımı hissediyorum

betuldagok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
12
2
1
27
Yaklaşık 1 ay öncesine kadar bu durum yoktu fakat son 2 haftadır eşimle olan birlikteliğimizde eskiden olduğu kadar haz alamadığımı hissediyorum. Onunla daha önce konuşmuştum ön sevişmede yeteri kadar tatmin olamadığımda zevk alamadığımı ama yine değişen bir şey olmadı. Kendisi erkende boşalmıyor lakin ben artık o kadar uzun süre orgazm olmaya çalışıyorum ki çok rahatsız oluyorum bu konuda. Fikirlerinizi saygı çerçevesinde paylaşırsanız çok sevinirim.

Yaklaşık 1 ay öncesine kadar bu durum yoktu fakat son 2 haftadır eşimle olan birlikteliğimizde eskiden olduğu kadar haz alamadığımı hissediyorum. Onunla daha önce konuşmuştum ön sevişmede yeteri kadar tatmin olamadığımda zevk alamadığımı ama yine değişen bir şey olmadı. Kendisi erkende boşalmıyor lakin ben artık o kadar uzun süre orgazm olmaya çalışıyorum ki çok rahatsız oluyorum bu konuda. Fikirlerinizi saygı çerçevesinde paylaşırsanız çok sevinirim.
Yani şimdi burada fikir nasıl verilir anlamıyorum ki bazı konuları kocanızla konuşmanız lazım biz şu an bu mesele de ön sevismenizi uzun tutun o zaman diyebiliriz kocanızla konuşun diyebiliriz onu da yapmışsınız

Yani şimdi burada fikir nasıl verilir anlamıyorum ki bazı konuları kocanızla konuşmanız lazım biz şu an bu mesele de ön sevismenizi uzun tutun o zaman diyebiliriz kocanızla konuşun diyebiliriz onu da yapmışsınızbenimkşsş

Yani şimdi burada fikir nasıl verilir anlamıyorum ki bazı konuları kocanızla konuşmanız lazım biz şu an bu mesele de ön sevismenizi uzun tutun o zaman diyebiliriz kocanızla konuşun diyebiliriz onu da yapmışsınız
benimkisi buraya sorarak alınacak bir züğürt tesellisi gibi bir şey aslında. evet eşimle konuştum kendi kendimlede konuşmaya çalışıyorum ne istediğimi ne hissettiğimi lakin sevişme esnasında her şey çok farklı ilerliyor.

Stres onemli o ana odaklanamıyorsanız ön sevişme kısa sürüyorda öncesinde kendinizi o ana hazırlayın dwrim ben birde hamilelik istiyorsanız o cok etkiliyor

dönemsel bir sey olabilir belki.stresli vs iseniz odaklanamıyors olabilirsiniz, o ana odaklanın başka bişey düşünmeyin
yani bilemiyorum şöyle bişey oldu bundan 1 ay önce falan eşimin babasının vefatından dolayı memlekete gittik ve nerdeyse 20 güne yakın sevişmemiz olmadı o arada sanki sevişmeden uzaklaştım gibi oldu nasıl bişey bende anlamadım eşim mental olarak çok iyi o istiyor ama bende tık yok

Eşimiz maden erken bosalmiyor içindeyken sizde klitorisinizi hafif okşayın çok rahat orgazm olursunuz en iyi pozisyon doggy yani domalmak :)
domalma konusunda eşim çok etkileniyor yani o pozisyonda uzun süre boşalmadan duramıyor ondan dolayı eşim boşalacağı zaman o pozisyona geçiyoruz. ay utandım şimdi bunları yazarkende

yani bilemiyorum şöyle bişey oldu bundan 1 ay önce falan eşimin babasının vefatından dolayı memlekete gittik ve nerdeyse 20 güne yakın sevişmemiz olmadı o arada sanki sevişmeden uzaklaştım gibi oldu nasıl bişey bende anlamadım eşim mental olarak çok iyi o istiyor ama bende tık yok
donemsel br seydir sıkma canını,stres yapmadan ana odaklan sadece kafanda başka bir sey olmasın. bi problem yokmus zaten (erken bosalma,sertleşme vs) sizi iyice hazırlasın sonra olaya başlayın ve sasdece ana odaklanın

Yeni bir şeyler deneyin belki role play belki fatklı pozisyon belki farklı tarz

Back