• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevisirken dokunulmaktan huylaniyorum

seraphanim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1
0
6
34
Belçika
Merhaba herkese,
Sevisirken vucuduma, gögüslerime vs. dokunulmasi beni huylandiriyor ve bir anda sevismekten kopuyorum.Kocama haksizlik yaptigimi biliyorum, fakat bir türlü bunu yenemiyorum.
Bu durum ilk çocugumdan az önce basladi. Yani 12 sene oldu. Nedenini bilemiyorum, bu konuda deneyimi olanlar veya bilgisi olanlar bana yardimci olabilirler mi?
Simdiden çok tesekkür ederim yorumlariniz için.
Saygilarimla...
Serap

dokunmamasını soyleyın ozaman eşinize zaten dokunulmaktan hoşlanan kadınlardır erkekler dokunmaktan cok gorsel etkılenırler

Merhaba herkese,
Sevisirken vucuduma, gögüslerime vs. dokunulmasi beni huylandiriyor ve bir anda sevismekten kopuyorum.Kocama haksizlik yaptigimi biliyorum, fakat bir türlü bunu yenemiyorum.
Bu durum ilk çocugumdan az önce basladi. Yani 12 sene oldu. Nedenini bilemiyorum, bu konuda deneyimi olanlar veya bilgisi olanlar bana yardimci olabilirler mi?
Simdiden çok tesekkür ederim yorumlariniz için.
Saygilarimla...
Serap[

sizin gibi benmde çok yakın bir arkadaşım var 3 senelik evli oda aynı siz gibi ama ne yazıkki eşi aldatıyormş eşime anlatmış karısıyla sorun yaşadıklarını falan sölemiş. inşaAlah siz yenersiniz bu durumu

Back