- 18 Haziran 2024
- 99
- -9
- 21
-
- Konu Sahibi ezgigizem_
Cinsellikle ciddiyetin alakasını çözemedim :) neticede evlenince bol bol sex yapılıyorBir erkek ciddiyim dediği kadınla ön sevişme yaşar mı? Yoksa ciddş düşündüğü kadına hiç o yönde yaklaşmaz mı? Ya da ön sevişme yaşayıp daha ilerisine mi gitmez? Bir erkeğin cinsellik konularında yaklaşım tarzına göre ciddi olup olmadığını nasıl anlarız?
Ciddi segz oluyor o.Cinsellikle ciddiyetin alakasını çözemedim :) neticede evlenince bol bol sex yapılıyor
ne sıkıcı konular ya! yaşınız 17-18 değilse ki bunun yaşla ilgisi yokta neyse, erkek neyi isteyip istemediğini zaten gayet net belli ediyor. bunu anlayabilmek mesele. sevişir ama seks yapmaz bu herkese indirgencek bir şey değil o insanın inancına yetiştirilme tarzına göre değişir. ama seks yapmak kötü değil, ciddiyse o gözle bakmaz algısı çok yanluş.Bir erkek ciddiyim dediği kadınla ön sevişme yaşar mı? Yoksa ciddş düşündüğü kadına hiç o yönde yaklaşmaz mı? Ya da ön sevişme yaşayıp daha ilerisine mi gitmez? Bir erkeğin cinsellik konularında yaklaşım tarzına göre ciddi olup olmadığını nasıl anlarız?
Daha ciddi bir dil kullanılıyor yatakta evlenince evet djddjdkskCiddi segz oluyor o.
Sevisince kirli mi sevmis oluyor? Cok garip bi yorumBence erkek ciddi bile düşünse sevişme kısmı olduysa devamı istemesede gelir. Tabuları vardır değer veriodur . İlk gecede ister belki sevişmeyin bile yapmaz. Benim herif buna örnektir. Sevgiliyken tatile bile gittik birlikte uyuduk. Delirdiğini anlayabiliodum ama hiç o safhaya bile getirmedi. Çok temiz sevdi. Hatta evlenince yapmaz mı acaba düşünmedim değil. Ama şükür taş gibi.
Alakası yok tabi. Tabuları vardı demek. Hiç sormadım daSevisince kirli mi sevmis oluyor? Cok garip bi yorum
Neyse konu sahibi bu sorunun cevabi erkekten erkege degisir
Temiz sevdi derken ilişki anlamında dememiştimSevisince kirli mi sevmis oluyor? Cok garip bi yorum
Neyse konu sahibi bu sorunun cevabi erkekten erkege degisir
Ne anlamda demistiniz? Konu iliski ve seks yaTemiz sevdi derken ilişki anlamında dememiştim
Ne alakası var ya ciddiyet ile seks?? Ciddi olup sevişenler napsın?Bir erkek ciddiyim dediği kadınla ön sevişme yaşar mı? Yoksa ciddş düşündüğü kadına hiç o yönde yaklaşmaz mı? Ya da ön sevişme yaşayıp daha ilerisine mi gitmez? Bir erkeğin cinsellik konularında yaklaşım tarzına göre ciddi olup olmadığını nasıl anlarız?
Sende haklısınNe anlamda demistiniz? Konu iliski ve seks ya