Sevişen fakat sex yapmayan erkek

ezgigizem_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
99
-9
21
Bir erkek ciddiyim dediği kadınla ön sevişme yaşar mı? Yoksa ciddş düşündüğü kadına hiç o yönde yaklaşmaz mı? Ya da ön sevişme yaşayıp daha ilerisine mi gitmez? Bir erkeğin cinsellik konularında yaklaşım tarzına göre ciddi olup olmadığını nasıl anlarız?

ne alaka ciddi ilişki ve cinsel ilişki bağlantısı onu çözemedim. seks yapmak için hazır hissetmiyordur sadece sevişmek istiyordur. sen de isteklerini açıkça dile getirirsen daha iyi bir ilişki yürütebilirsin.

Bir insan gerçekten seviyorsa sevdiği insanla yaşamalı cinsellik meselesini sevmediği insanla cinsellik yaşayamaz ki cinsellikte duygusallık vardır aşk vardır insan sevmediğine dokunmaz istemez sevdiğine dokunur öper sevişir. Ama anlama kısmı tamamıyla o sende bazı insanlar seviyorum der sırf seninle cinsellik yaşayabilmek için herşeyi yapar işini görünce de çıkar gider o iş sen de bitiyor sevip sevmediğini sen anlarsın forumdakiler anlayamaz. Sana sorum sen sevmediğin birisiyle cinsellik yaşayabilir misin ? Bence hayır erkekte öyledir.

Bir erkek ciddiyim dediği kadınla ön sevişme yaşar mı? Yoksa ciddş düşündüğü kadına hiç o yönde yaklaşmaz mı? Ya da ön sevişme yaşayıp daha ilerisine mi gitmez? Bir erkeğin cinsellik konularında yaklaşım tarzına göre ciddi olup olmadığını nasıl anlarız?
Cinsellikle ciddiyetin alakasını çözemedim :) neticede evlenince bol bol sex yapılıyor 😂

ne sıkıcı konular ya! yaşınız 17-18 değilse ki bunun yaşla ilgisi yokta neyse, erkek neyi isteyip istemediğini zaten gayet net belli ediyor. bunu anlayabilmek mesele. sevişir ama seks yapmaz bu herkese indirgencek bir şey değil o insanın inancına yetiştirilme tarzına göre değişir. ama seks yapmak kötü değil, ciddiyse o gözle bakmaz algısı çok yanluş.

Erkekten erkeğe değişir, beyninde dönenleri bilemeyiz. Bu biraz da size bağlı bence, tahrik ediciliğiniz, izin vermeniz, sevişmenin devamının sağlanmanız...

Son düzenleme:
Bence erkek ciddi bile düşünse sevişme kısmı olduysa devamı istemesede gelir. Tabuları vardır değer veriodur . İlk gecede ister belki sevişmeyin bile yapmaz. Benim herif buna örnektir. Sevgiliyken tatile bile gittik birlikte uyuduk. Delirdiğini anlayabiliodum ama hiç o safhaya bile getirmedi. Çok temiz sevdi. Hatta evlenince yapmaz mı acaba düşünmedim değil. Ama şükür taş gibi.

Bence erkek ciddi bile düşünse sevişme kısmı olduysa devamı istemesede gelir. Tabuları vardır değer veriodur . İlk gecede ister belki sevişmeyin bile yapmaz. Benim herif buna örnektir. Sevgiliyken tatile bile gittik birlikte uyuduk. Delirdiğini anlayabiliodum ama hiç o safhaya bile getirmedi. Çok temiz sevdi. Hatta evlenince yapmaz mı acaba düşünmedim değil. Ama şükür taş gibi.
Sevisince kirli mi sevmis oluyor? Cok garip bi yorum

Neyse konu sahibi bu sorunun cevabi erkekten erkege degisir

Ne alakası var ya ciddiyet ile seks?? Ciddi olup sevişenler napsın?

X