Gebeliğe Hazırlık Sevincim kursağımda kaldı başına gelen varsa lütfen yazsın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavikelebekk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
461
608
18
27
Merhaba kızlar geçen hamile miyim diye konu açtım ve hamileyim çok şükür ama bugün kontrole gittik ve kese göründü rahimde kist var dedi doktor 5 cm düşük riskin var dedi 4,5 haftalık gebeyim başına gelen var mı kızlar çok üzgünüm

Yaa ne desem bilemedim insAllah bebeğin seninle kalır canım

bi tanıdığımın olmuştu bi şekilde tamamladı gebeliği ve sezeryan yaptılar kisti de aldılar. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci

Kuzum basit yumurtalik kistiyse bi sorun olacagini sanmam 1 2 aya kaybolur.

Kistle beraber hamilelik hikayelerini okumustum forumda , saglikla gelsin Bazi doktorlar boyleler...

Kist demek miyom demek değil mi? Benim 6,5 cmlik miyomum var. Doktor hamile kalmamın zor olduğunu ama yine de denememi eğer hamile kalsmazsam ameliyat olmamı söyledi. Eğer miyom gebelikte o kadar çok tehlikeliyse beni neden direkt ameliyata almadı? Şu an kafam karıştı?

Cok cesidi var, ornegin cogumuzun senede bir kac kez yasayabilecegi yumurtalik (folikul) kistleri yani yumurtanin catlamamasi ve kiste donusmesi , cikolata kisti vs. Kimi gebelikte sorun olabiliyormus bebek buyudukce kist buyume yapabiliyormus , kist bebegi skistiriyormus vs ama kistin problem olmadiginida cok okudum. Cikolata kisti gebelige engelde olabiliyor biraz ama miyomu bilmiyorum. Sahsi fikrim ameliyat ile temizleyip hamile kalmak daha saglikli olur gibi geliyor. Bi arkdsmn bunyesi cok kist yapiyordu doktoru ameluyattan sonra cocuk istiyorsan yap sonrasinda tkrr kistler tekrarlayabilir demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…