sevinç ve korku bir arada ne yapacağımı bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi SA_AY_SAF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

SA_AY_SAF

Ziyaretçi
selam söze nereden başlayacağımı billmiyorum 3 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum bu süre zarfında negatifle sonuçlanan 2 aşılama 1 tüp bebek var tam bu ay tekrar tedaviye karar verdim gideceğim merkezi seçtim ayın 7 sinde geçen hafta salı adet olmam gerekiyordu olmadım sitresten falandır dedim cumaya kadar bekledim cuma idrar testinde 2, cizgi çok silik çıktı dün doktora gittim adetim 7 gün geçmişti hemen kan aldı b-hcg 453 çıktı gözün aydın hamilesin dedi ama hala inanamıyorum içimi bir korku sardı o şokla hastaneden hemen çıktım aklıma gelen soruları soramadan acaba dış gebelik olabilirmi falan diye aklımda bi sürü olumsuzluk yarın tekrar kan vereceğim bakalım rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin lütfen dua edin bana

cnm hayırlı olsun bal gibide hamilesin.dua edelim değerlerin güzelce katlansın bebişin sana tutunsun sımsıkı..Rabbimden hayırlısını dile.ama çok güzel değerin.tebrikler cnm

cnm hayırlı olsun bal gibide hamilesin.dua edelim değerlerin güzelce katlansın bebişin sana tutunsun sımsıkı..Rabbimden hayırlısını dile.ama çok güzel değerin.tebrikler cnm

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın rabbim hepizin hakkında hayırlısını versin isteyen herkesin bizlerle beraber hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebişlerle kucaklarımızı doldursun

tebrik ederim canım inşallah değerin katlanarak artar.bebişin sana sımsıkı tutunur.

selam söze nereden başlayacağımı billmiyorum 3 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum bu süre zarfında negatifle sonuçlanan 2 aşılama 1 tüp bebek var tam bu ay tekrar tedaviye karar verdim gideceğim merkezi seçtim ayın 7 sinde geçen hafta salı adet olmam gerekiyordu olmadım sitresten falandır dedim cumaya kadar bekledim cuma idrar testinde 2, cizgi çok silik çıktı dün doktora gittim adetim 7 gün geçmişti hemen kan aldı b-hcg 453 çıktı gözün aydın hamilesin dedi ama hala inanamıyorum içimi bir korku sardı o şokla hastaneden hemen çıktım aklıma gelen soruları soramadan acaba dış gebelik olabilirmi falan diye aklımda bi sürü olumsuzluk yarın tekrar kan vereceğim bakalım rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin lütfen dua edin bana

canım sevin bence.... hamilesin demiş doktor işte........ bir terslik olsa farketmezmiydi???
allah hepimize böyle beklenmedik mucizeler versin... ne güzel yaaaaa... hadi güzel haberlerinin devamını bekliyorum. ne güzel yaaaa, ne olur allahım benide sevindir... isteyen herkesi sevindir....

teşekkür ederim arkadaşlar rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın dün tekrar hastaneye gittim bhcg çok şükür 904e çıkmış doktor ayın 27 sinde gel ultrasonla bakalım dedi artık vakit nasıl geçecekse bilmiyorum ultrasonla görmedikten sonra içim rahat etmeyecek

teşekkür ederim arkadaşlar rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın dün tekrar hastaneye gittim bhcg çok şükür 904e çıkmış doktor ayın 27 sinde gel ultrasonla bakalım dedi artık vakit nasıl geçecekse bilmiyorum ultrasonla görmedikten sonra içim rahat etmeyecek
Tebrik ederim canım. Bu ne güzel bir haber bu böyle. Mucize gibi... Demek ki herşeyin bir zamanı varmış.. Allah kucağına almayı nasip etsin.

teşekkür ederim arkadaşlar herkese iyi dilekleri için inanın yaşadıklarım bir mucize rabbimin büyük mucizesi ve şuna tekrar inandımki yer gök dua üzerine kurulmuş rabbim içten edilen dualari yalvarışları boş çevirmiyor benim sizlere tavsiyem inanarak içtenlikle dua edin eğer namaz kılmıyorsanız lütfen başlayın ben 3 ay önce rabbim kabul ederse namaza başladım hep hayırlısıyla olsun diye dua ettim rabbim böş çevirmedi beni inşallah bu duyguları hayırlısıyla herkes en kısa zamanda yaşar

tatlım çok sevindim inşallah bizede böyle mucizeler olur:):))))
inanmamakta haklısın kolay değil tabi ümitler bitmişken hayırlı sağlıklı evlat olsun inş aynı şeyi duydum bende bi tanıdık belki 10 15 senelik evli tüp bebek denemeleri evlat edinme girişimleri derken tüp bebek için tekrarr başvuru ve tedaviye gerek kalmadan hamişşşşş

Çok sevindim, hayırlısı olsun....
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin....

Hayırlı olsun arkadaşım tebrik ederim at kafandan o kötü düşünceleri hadi
Hamilesin tadını çıkar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :nazar: :1hug:

canım okurken tüylerim diken diken oldu.nasıl güzel nekadar mucizevi bir haber bu.allah tamamına erdirsin.hihoyyyt

gerçekten çok güzel ve ümit verici bir haber bu tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günü görmenizide nasip etsin işallah:enbuyukkk:

umarım ben ve benim gibi bu yolda mücadele edenlerde günün birinde böyle bir mucize yaşarız darısı bizlere işallah amin :Saruboceq:

Bu süper bi haber, bizler içinde umut oluyor. Allah isteyince ol deyince oluyor işte. Tebrik ediyorum canım. Bence hiç endişelenip bebişini strese sokma o gelmiş işte artık seninle, ne mutlu sana. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

arkadaşlar bu güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda annelik duygusunu herkese nasip eder herkesten allah razı olsun

Back