sevimli ördeğime yardım edin lütfeeennn???

çixgxdem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
133
0
37
arkadaşlar yavru bi ördeğim var çok seviyorum onu ama bi sorunum var apartman dairesinde bakıyorum ona ve bir haftada boyu uzadı hızlı büyüyo bir arkadaşımda ördekler büyüdükçe kendiliğinden bit üretir dedi benim ördeğim tek bi tane ve çok iyi bakıyorum ona gerçekten büyüdükçe bit üretirmi bana pek mantıklı gelmedi bu paylaşmak fikir almak istiyorum ördeğimden ayrılmak istemiyorum huzur veriyo bana yardım edin lütfenn hepinize tşkler şimdiden :asigim:

bize neşe, huzur vs veriyor die bir hayvanı doğal yaşam koşulları dışında beslememiz bana doğru gelmiyor. apartman dairesi bir ördek için ne kadar uygun olabilir ki? bana sorarsan bence buradaki asıl sorun ördeğinin bitlenmesinden ziyade mutlu ve sağlıklı olabileceği bir yerde yaşaması gerekliliği.

canım hayır ördekler öyle kolay kolay bitlenmezler. zaten onlar suda yaşamayı sevdikleri için en temiz hayvanlar kategorisinde yer alır. hiç merak etme, hadi oldu diyelim bitlendi, pet shoplarda kuşlar için sprey şeklinde bit ilaçları var sıkınca hemen ölür bitleri. ama hiç zannetmiyorum bitlensin.

benımde abım ıkı tane ordegı var bır sıyah bırde beyaz ayyyyyyyyy cok pıs kokmaya basladılar buyudukce

arkadaşlar hepinizden tek tek tşk ederim ciddiye alıp cevap yazdığınız için benim ördeğimde büyüdükçe pis kokmaya başladı balkona koydum durmadı karton kutunun içinde ve ördeğimle vedalaşmak zorunda kaldım ayrılması çok zor oldu ama vedalaştım :1no2: doğal ortamında sağlıkla büyür inş :Saruboceq: ara sıra onu doğal ortamında ziyaret edicem sanırım en doğrusu bu bi daha almıcam :gitme:

arkadaşlar yavru bi ördeğim var çok seviyorum onu ama bi sorunum var apartman dairesinde bakıyorum ona ve bir haftada boyu uzadı hızlı büyüyo bir arkadaşımda ördekler büyüdükçe kendiliğinden bit üretir dedi benim ördeğim tek bi tane ve çok iyi bakıyorum ona gerçekten büyüdükçe bit üretirmi bana pek mantıklı gelmedi bu paylaşmak fikir almak istiyorum ördeğimden ayrılmak istemiyorum huzur veriyo bana yardım edin lütfenn hepinize tşkler şimdiden :asigim:

ayyy ördeğini de seni de yerimmm çok tatlisinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X