sevilmek

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
35
slm arkadaslar nasil baslicami billmiyorum ben nisanligim
nisanlimdan tek sey istiyorum bana guzel sözler söylesin sevdigini belli ettsin billiyorum erkekler vazla belli ettmezler ama ilk tanidigimda o kadar guzel sözler ediyordiki cok mutlu oluyordum beni sevdigini hergun söyluyordu insan tabi zamanla alisiyor ve herzaman istiyor uzun zamandir ondan artik guzel sözler duyamiyorum beni cok uzuyor bazen dusunuyorum beni sevmiyormu artik... bir gun söyledim ona bana dediki biz liseli sevgili degiliz artik guzel sözler edeyim artik nisanliyiz
bu beni cok uzuyor sonucda insan guzel sözler duymak istemezmi sevdiginden.... :a015:

işte erkek değil mi.cnm çok takma.hep böyle yaparlar.iki güzel söz söylemek çok zor geliyo.herkes de böyle bu.ilk başlarda konuşurlar güzel güzel.sonra senin bağlandığını görünce zoruna gider güzel söz söylemek.nasıl olsa elindesin artık.sevmediğinden değil.onu düşünme.seni seviyordur.öyle düşünüyorum.ama huyları bu işte.benm hiç öyle 1 yıldan fazla süren ilişkim olmadı ama çevrede gördüklerimin çoğu da böyle.yüzyüzeyken bakışırlar öpüşürler sevdiğini hissettirirler.uzakta olunca güzel sözü unut.hepsi demeyim geneli böyle.sen de kabullen yada konuş böyle olmuyo diye.ben kaç kere kavga ettim sevgilimle ilgisiz diye.bide benm ki uzun bi zamanda diil.1,5 ay falan oldu.ama sürekli ilgisizlikten bıktım.hergün kavga kavga o buçuk ayda iidi.kalan 1 ayda hep kavga.böyleler.takma derim.sen de kendini geri çek.

canım güzellikle tekrar anlatmayı dene mesela nasılmı? deki askım ben bu sözleri duyunca mutlu oluyorum kendimi iyi hissediyorum gibi..bunun zamanla alakası yok ben 8aylık evliyim eşimlede 5sene çıktım daha birgün bile bana adımla seslenmemiştir hep askım karıcım bitanem meleğim vs.. bikere bile günaydın msjı atmadan (bekarken yani) yada aramadan çıkmamıştır evden bu yüzden bi kez daha konuşmayı dene
baktın hala demiyormu sen ona demeye basla bıkmadan usanmadan sen ona söyle güzel sözler devamında belki o da sana der..

Güzel güzel anlat ruhunun ihtiyaçlarını, tatlı dille, biraz işveyle. Bir de bazen en iyi öğretme yolu (öğretme lafını ukalalık gibi söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın, başka kelime bulamadım.) örnek olmaktır. Sen kalbini güzel sözlerle ona aç, o da karşılık verecektir. Onun ruhunu okşa, bak hoşuna gittikçe o da adım atacaktır.
En güzel zamanlarınız, ömür boyu çok mutlu olursunuz umarım.

Ah bu erkekler!ilişkinin ilk dönemlerinde nasıl da ince ve hoş olurlar ama zaman ilerledikçe kabalaşır ve bizleri incitirler...Umarım zamanla ilk günlerinize dönersiniz canım.sevgiler.

cok denedim konusmayi, bana diyorki hep ismarlamakla olmaz :-( buda beni cok uzuyor hic kadin ruhlarindan anlamiyorlar bu erkekler, cok kiziyorum ona bazen yorumlariniz icin tsk ederim

slm arkadaslar nasil baslicami billmiyorum ben nisanligim
nisanlimdan tek sey istiyorum bana guzel sözler söylesin sevdigini belli ettsin billiyorum erkekler vazla belli ettmezler ama ilk tanidigimda o kadar guzel sözler ediyordiki cok mutlu oluyordum beni sevdigini hergun söyluyordu insan tabi zamanla alisiyor ve herzaman istiyor uzun zamandir ondan artik guzel sözler duyamiyorum beni cok uzuyor bazen dusunuyorum beni sevmiyormu artik... bir gun söyledim ona bana dediki biz liseli sevgili degiliz artik guzel sözler edeyim artik nisanliyiz
bu beni cok uzuyor sonucda insan guzel sözler duymak istemezmi sevdiginden.... :a015:

canım seni anlıyorum ortak sorunumuz bu genelde, ama bide şöle bi durum var, sürekli seviyorum canımsın cicimsin şölesin bölesin dünyanın en harika varlığısın vs diyenler çoğunlukla yalan sölüyo oluyolar, asıl sevgi yürektedir,sölemeyene de bakıyosun bazen söleyenede bakıyosun, söleyen yalan sölüyo, sölemeyen daha çok sevio söleyenden. seni seviyorum diyen dillere değil,senin için ağlayan gözlere inan die bi söz var ben çok seviyorum bu sözü. çok doğrua.s.

canım seni anlıyorum ortak sorunumuz bu genelde, ama bide şöle bi durum var, sürekli seviyorum canımsın cicimsin şölesin bölesin dünyanın en harika varlığısın vs diyenler çoğunlukla yalan sölüyo oluyolar, asıl sevgi yürektedir,sölemeyene de bakıyosun bazen söleyenede bakıyosun, söleyen yalan sölüyo, sölemeyen daha çok sevio söleyenden. seni seviyorum diyen dillere değil,senin için ağlayan gözlere inan die bi söz var ben çok seviyorum bu sözü. çok doğrua.s.

haklisin aslinda. Benim icin agladigini gördum. Yada ben agladigim zaman bana diyor aglama dayanam diyor, beni sevdiginden eminim ama insan alisirsa hep istiyor guzel sözler, diyorum kendi kendime neden artik böyle yapmiyor felan diye ama bu sözu dikkatime alcam "seni seviyorum diyen dillere degil, senin icin aglayan gözlere inan" tsk ederim rahatladi msj beni a.s.

X