Arkadaşlar bi markette bu yanguru denen şeyi gördüm, kangurular gibi bebeğin bacak arasını zorlayıp basınç yapmıyor, oturacak yeri var bebeği oturtuyorsunuz, bel çok rahat oluyor ama biraz boyuna baskı yapıyor biz sadece yüzü dışarı dönük olacak şekilde oturtabildik bebeğimizi ama tanıtımında içe ve yana da oturtulabilir diyor.
ben takınca beğendim, eşim takınca beğenmedi boynumu ağrıttı dedi.
Aranızda kullanan varmı memnunmusunuz. Netten araştırıp resmini bulabilirsiniz. gerçekten bebekle yüz yüze bakacak şekilde oturtabiliyor musunuz? Bu arada bebeğim4,5 aylık. ama bu yanguruda 6 aydan 3 yaşa kadar diyor alsak bir problem olurmu acaba rahat oturdu sanki bebeğimiz ama bilemiyorum. Doktor kucağınızda oturtabilirsiniz demişti ona güvenerek olabilirmi acaba diye düşündüm.
ben takınca beğendim, eşim takınca beğenmedi boynumu ağrıttı dedi.
Aranızda kullanan varmı memnunmusunuz. Netten araştırıp resmini bulabilirsiniz. gerçekten bebekle yüz yüze bakacak şekilde oturtabiliyor musunuz? Bu arada bebeğim4,5 aylık. ama bu yanguruda 6 aydan 3 yaşa kadar diyor alsak bir problem olurmu acaba rahat oturdu sanki bebeğimiz ama bilemiyorum. Doktor kucağınızda oturtabilirsiniz demişti ona güvenerek olabilirmi acaba diye düşündüm.