• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Sevibebe'nin yangurusunu kullanan oldu mu?

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Arkadaşlar bi markette bu yanguru denen şeyi gördüm, kangurular gibi bebeğin bacak arasını zorlayıp basınç yapmıyor, oturacak yeri var bebeği oturtuyorsunuz, bel çok rahat oluyor ama biraz boyuna baskı yapıyor biz sadece yüzü dışarı dönük olacak şekilde oturtabildik bebeğimizi ama tanıtımında içe ve yana da oturtulabilir diyor.
ben takınca beğendim, eşim takınca beğenmedi boynumu ağrıttı dedi.
Aranızda kullanan varmı memnunmusunuz. Netten araştırıp resmini bulabilirsiniz. gerçekten bebekle yüz yüze bakacak şekilde oturtabiliyor musunuz? Bu arada bebeğim4,5 aylık. ama bu yanguruda 6 aydan 3 yaşa kadar diyor alsak bir problem olurmu acaba rahat oturdu sanki bebeğimiz ama bilemiyorum. Doktor kucağınızda oturtabilirsiniz demişti ona güvenerek olabilirmi acaba diye düşündüm.

i
66060619521215107.jpg

iyide 1-2yaşındaki bebek öyle taşınırmı çok komik olur

ve 9-10-15-20kiloyu nasıl öyle taşıyacaksın

bence hiç alma ,bende gördüm ama bence mantıklı değil

Son düzenleme:
kanguru ,yanguru ,manguru bunlar kullanışlı şeyler değil ,sağlıksız ,bence almayın ,hem çok komik duruyor hemde bebek 6 aylık olduktan sonra ele avuca sığmıyorlar ,bebek arabasında veya bu tip şeylerde bile durmak istemiyorlar ,bence boşuna luzümsuz bişey..4,5 aylık bebek henüz uzun süre oturur pozisyonda duramaz zaten ,hadi beklediniz 6 aylık oldu ,o aylarda genelde 8 kilo civarı oluyorlar ki bu kiloyuda boynunuzda taşımanız sakıncalı artı zor..ayrıca zaten o aydan sonra bilinçleniyorlar ve istekleri değişiyor.. yinede siz bilirsiniz..

ya ben dayanamadım sipariş verdim bakalım kullanınca yazarım, aslında bencede kullanışlı değil ama bebeğimi taşırken kollarım ve belim kopuyor resmen,en azından iki elimi kullanabilirim. söyle yürümeye başlayıncaya kadar olsa bana yeter, diğer kangurularda bebeğin bacağını resmen askıya alıyor. Neyse bakalım kullanmaya başlayınca yazarım. Saolun..

nasil bir sey bu cok merak ettim canim alinca bir fotorafini yukleyebilirmisin gorelim.Bim memlekkette bebekleri sirtina tasirlar oyle ona benzeyen bir seymi acaba?

Back