• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sevi bebe oyun parkı yatağı kullanan var mı??

hacew

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
27
0
86
43
Rize
merhabalar arkadaşlar
kızım 6 aylık oldu.doğmadan önce babymax park yatak almıştım ona.hala kullanıyorum memnunumda.ama yatağın içine sağlıklı olsun diye pamuk yatak diktirmiştim.yastığıda pamuktu.ama bebeğim yatağa yattıkça yatak çöküyor ve kızım içine gömülüyor bu durum onun aşırı terlemesine neden oluyor.geçen gün yastığını değiştirdim.istikbalden form pedic baby yastık aldım biraz olsun başının terlemesi düzeldi.
şimdi yatağıda değişmek istiyorum.sevi bebenin park yataklar için ürettiği visco sünger özellikli bir yatağını gördüm nette .ama bana biraz ince geldi.kızım yatakta rahat edermi bilemiyorum.
bu yatağı kullananlar varsa fikirlerini ve önerilerini bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim

biz hem park yatağını hemde süngerini kullanıyoruz sevi bebenin gayet kullanışlı tavsiye ederim biz memnunuz.

park yatak almayı düşünüyorum ama o kadar çok seçenek var ki ne yapacağımı bilmiorum.Yardımcı olursanız sevinirim.fiyatı da uygun olanlardan en iyisi hangisi sizce?

canım bende sevi bebeden yatagını aldım 2 çeşit var bi tanesi sünger diğeri çocugun vücudunun seklini alan ben ikinciyi bi arkadasımın tavsıyesıyle aldım daha doguma 1 ay var ben kullanmadım ama çevremde kullananlar cok memnun olduklarını söylüyorlar...

Back