Bebek İkinci El Sevi bebe çok fonksiyonlu yatış yastığı satacağım

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
biz çok memnun kaldık eğimli bir ürün olduğu için reflü vb olmadı bebeğim.ilk 6 ay kullandık.
1-gaz sancısı için sıcak su torbası konulacak gizli bölme var.sancıları gideriyor.
2-hem de ekstradan yan yatış yastığı var.bizdeki cırtlı yan yatış yastığı üçgen şeklinde.
3-ilk zamanlar bebeği yan yatırmak gerekiyor kusma vb durumda boğulmaması için eğimli yapılmış ve gözenekleri var bunun için.
internet fiyatları 45-69 arasında değişiyor.20 tl ye vermeyi düşünüyorum yıkanabilen bir ürün.şimdilik temsili resmini koyuyorum bebeğim diş çıkarıyo ateşi var en kısa zamanda fotolarını çekip koyacağım.ekstra yan yatış yastığı almanıza gerek kalmıyor.ben ilk yan yatış yastığı alıp sonra bu ürünü görmüştüm hamileyken.sevi bebenin birçok ürünü güzel gerçekten
bizdeki model bu şimdi buldum

http://www.e-bebek.com/yastik/sevi_bebe/sevi_bebe_cok_fonksiyonlu_yatis_yastigi/SEV-9021

temsili resim

Son düzenleme:
ürünü iyi durumdaysa almak isterim. istanbuldaysanız elden teslim alabilirim. gittigidiyorda kargo dahil 40 tl gibi fiyatlara var, büyük bir paketse ve kargo fazla tutacak olursa verdiğiniz fiyat çok yüksek olabilir bir daha değerlendirmenizi öneririm.

Canım temiz durumda olmasa satmam kesinlikle. Ptt kargo ile yollarim cok ucuz oluyo.iyice sararim rulo gibi esnek zaten

Şimdi gönderilen mesajlara baktım. Ben sana göndereceğime başkasına göndermişim mesajı. Tevekkeli değil kimse bana cevap vermiyor :)

çok geç oldu sanırım:) ürün duruyor mu diyeceğim ama çekiniyorum:)

Aldım ben teşekkürler ama bi arkadaşım bakıyordu. Kullanım durumu nedir fiyat ve nerde oturuyorsunuzacaba

Aldım ben teşekkürler ama bi arkadaşım bakıyordu. Kullanım durumu nedir fiyat ve nerde oturuyorsunuzacaba
Paketinde muhafaza ediyorum,kılıf çıkıp yıkananiliyor,biz üzerine hep ince battaniye serip kullandık yinede,hiç bir deformasyon yada kullanıldığına dair iz yok üzerinde yeni gibi,izmitte oturuyorum ptt kargoyla uygun fiyata gönderebilirim,
Fiyat olarakta 35tl ye veririm

Eklentiler

• image.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 309
  • image.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 225
Aynı markanın ana kucağı bel desteği var elimde oğlum kış bebeği olduğu için kullanılmadı bile,onuda 20tl den veririm,temsili resim koydum isteyen olursa ürün resmini koyabilirim,o da paketinde muhafazalı,çok az kullanılmış yıkanabilir ürün

Teşekkürler cnm hem kargo olacak sınırına yakın o zmn bn kullanilmamis faturalı bulmuştum 20 TL ye arkadasta uygun birşe bakıyor teşekkürler yinede ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…