Canım temiz durumda olmasa satmam kesinlikle. Ptt kargo ile yollarim cok ucuz oluyo.iyice sararim rulo gibi esnek zaten
Merhaba ilgilenirseniz aynı ürün bende de var,msj atabilirsinizçok geç oldu sanırım:) ürün duruyor mu diyeceğim ama çekiniyorum:)
Paketinde muhafaza ediyorum,kılıf çıkıp yıkananiliyor,biz üzerine hep ince battaniye serip kullandık yinede,hiç bir deformasyon yada kullanıldığına dair iz yok üzerinde yeni gibi,izmitte oturuyorum ptt kargoyla uygun fiyata gönderebilirim,Aldım ben teşekkürler ama bi arkadaşım bakıyordu. Kullanım durumu nedir fiyat ve nerde oturuyorsunuzacaba
Teşekkürler cnm hem kargo olacak sınırına yakın o zmn bn kullanilmamis faturalı bulmuştum 20 TL ye arkadasta uygun birşe bakıyor teşekkürler yinede ilginizePaketinde muhafaza ediyorum,kılıf çıkıp yıkananiliyor,biz üzerine hep ince battaniye serip kullandık yinede,hiç bir deformasyon yada kullanıldığına dair iz yok üzerinde yeni gibi,izmitte oturuyorum ptt kargoyla uygun fiyata gönderebilirim,
Fiyat olarakta 35tl ye veririm
Rica ederim ne demek:)Teşekkürler cnm hem kargo olacak sınırına yakın o zmn bn kullanilmamis faturalı bulmuştum 20 TL ye arkadasta uygun birşe bakıyor teşekkürler yinede ilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?