• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sevi Bebe Açık Pembe Yenidoğan Yatağı ve Portbebe

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42
$Sevi-Bebe-Acik-Pembe-Yenidogan-Yatagi-vePortbebe__80679150_0.webp

Zaten yaz bebeği olan kızımız için ancak 3 aylıktan sonra kullanabildik. kızımız uzun boylu olduğundan 3.aydan sonra hatta 3.ay dahilinde içine sığdıramadık. bu yüzden fazla kullanamadık.
Prematüre ve 3 aya kadar olan bebekler için çok ideal, seyahatte yatak olarak da kullanılabilecek konforlu bir yenidoğan portbebesidir. özellikle kışın bebeği astronot tulum ya da mont kullanmadan rahatlıkla dışarı çıkarabilirsiniz üstündeki yorganının fermuarını çektiğinizde.
Ürün çok temizdir öyleki yeni gibi. Yırtık pırtık kir vs yoktur. Yıkandı tertemiz paketinde bekliyor. Alındığı gibi aynı paketinde gönderilecektir. 45 lira
 
hala satışta..

diğer sattığım ürünler için buraya bakabilirsiniz. forumdan gelen arkadaşlar bunu belirterek çoklu alımlarda lütfen pazarlık yapmaktan çekinmeyin.
 
Back