Sevgının onemı

herseysevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
31
0
86
A.B.D.
SEVGI o kadar buyuk ve onemli.Her sey once sevgi ile baslar.Sevgi adina vardir.Sevgiyi var eden nedir peki?Sevginle faydalanmak olabilir mi?Sevgisiyle itibar kazanmak,sevgi ile huzur bulmak,milletin karsisinda konusabilecegin bir kelam.Sevginle yucelere ulasma;gozunun acilma gonlunun aydinlanmasinin ilaci sevgidir.Sevgi ile yurumeyen ayaklar yurur.Tutmayan eller kuvvet,duymayan kulaklara fer,calismayan kafalara akil,hisstemeyen gonullere,his sevgi iletir.ugruna ter dokmedigi ugruna gozyasi dokmedigini ugruna kan dokmedigini insan sevemez.Sevgi emektir.sevgi fedakarliktir,sevgi paylasmaktir,sevgi emektir,sevgi gozyasidir.Gerisi bos seylerden ibarettir.Sairin alt alta dizdigi misralar,ressamin firca darbeleri,heykeltrasin vurdugu cekic,bir ustanin gokyuzune yukselttigi eser;sevgi ve emek olmazsa neye yarar ki?onlari degerli kilan sadece bir sanat varligi olmak.Aslinda haliyi dokuyan eller sevgiyi ve emegi dokur ilme ilmek.Siiri yazanlar emegini yazarlar.Sevgiyi kalbinde yasamayanlarin hai,baharda acmayan cicekle dolu.Bir bahcenin,gelinciklerden yoksun kirlarin;nisan yagmurlari sonrasi gokyuzunde dogmayan gokkusaginin mahrumu kalplerin halinden farksizdir.
Sevgi cok onemlidir verebildigin kadar herkese ver.bebeklere,agaclara kuslara,hayvanlara herkese ver.
SEVERSEN SEVILIRSIN,SAYARSAN SAYILIRSIN,su atasozumuzu hatirlayalim.Ne ekersen onu bicersin.

sevmeyi çok seviyorum ben..:asigim:
dibine kadar,sonuna kadar..
sevdiklerim için bir şeyler yapabilmeyi,onlarla vakit geçirebilmeyi seviyorum..
seviyorum-seviliyorum..ötesi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…