sevgiliyle konuşacak konu bulamamak

Bende bulamazdim konusacak bir sey.esim halen der sen hic konusmazdin...esimde hic susmazdi.sanki motor takmislardiiiii..

Simdi o motor bendeymis,esimde de cit yok.sanki dilini yuttuuuu.hahahaaaas

ayy aynı durum :) ben basıma gelmez sanırdım bıraz gevezeyımdırde :)) ben muhasebecıyımdır o öğretmen konuş konuş nereye kadar yoruluyom neden sustun dıyo kalmadı konuscak bısey ben öğretmenım işim konuşmak diyo haklı ben sessız ruhsuz hisediyom yanında :)) tuhafız vesselam :)

Aslında komik değil bende yaşadım bunu :KK54:nişanlandığım zamn daha çok samimi olmadığımız için mesela artık konu kalmamış konuşacağımız tlfnu kapamaya bağlayamıyoruz hani direk kapat da olmuyor ama aradan zaman geciyor sonra birde bakıyorsun 2-3 saat kendini kaptırıp konuştuğun oluyor:KK19:

bende ilk ilişkimde bunun hiç sorununu yaşamamıştım uyanık olduğumuz her dakika whatsapptan konuşurduk, gün içinde araşırdık mutlaka onlarda kısa değil yani en az yarım saat. ona rağmen buluşunca hiç susmazdık ama benim ki çok konuşuyordu mutlaka bir konu bulurdu hiçbir şey bulamazsak ortak arkadaşlarımızın dedikodusunu yapardık :KK70:

ama yeni ilişkimde pek öyle değil genelde konu açan, muhabbeti başlatan taraf ben oluyorum ama neyse ki konuyu ben açtıktan sonra çözülüyor konuşmaya başlıyor :KK70: canım ben her konu hakkında konuşuyorum ya o şekilde hallediyoruz bu durumu.. atıyorum instagramda çok güzel bir yer görüyorum ona atıyorum bak burası ne kadar güzel inşallah ileride gidebiliriz falan diye hoop oradan başka tatil muhabbetleri falan açılıyor bi bakıyorum yarım saat 1 saat uzamış :)

İnsan sevdiği ile konuşacak şey bulamaz mı hiç?
Ortak noktalarınız, düşünceleriniz yok mu?
Bence bir ilişkideki en önemli şey paylaşımlar.
Sabahın köründe derse gidecekken, gece gece telefonda konuşmamız bitmezdi de uykusuz gitmek zorunda kalırdık hep.
Şimdi de evde aynıyız. Konuşacağız diye uyuyamıyoruz. :KK70::KK70:

Biz 4 buçuk yıldr çıkıyoruz hala sürekli mesajlasiriz. Yaptigimiz şeyleri haber veriyoruz
hayal kuruyoruz
o okulda ben hastanede olanlari anlatiyorum
Hiçbişey bulamazsam o anki dinledigim müzik sözlerini yolluyorum komik dahi olsa :-)
geçende şey yollamistim "Tavuklari pisirmisem hacıyi da çarşıya göndermisem " :KK47:

konu önemli değil onla konuşmuş olmak bile yetiyo bazen :KK36:

X